LENOVO YOGA 3 PRO: Najtanji hibridni laptop na svetu! (VIDEO)

Pokreće ga Intel Core M procesor, pa Yoga 3 Pro nudi idealan odnos performansi i energetske efikasnosti, a savitljive i moderne šarke omogućavaju stabilnost uređaja u sva četiri radna moda

  • 2

Ako tražite lagan i tanak laptop za svoje svakodnevne aktivnosti, bilo da su zabava ili posao u pitanju, Yoga 3 Pro je pravi uređaj za vas.

Sa početnom težinom od 1,19 kg i samo 12,8 mm debljine, ovo je najtanji hibridni laptop na svetu. Jedinstveni dizajn ovoga modela i 13,3 inča QHD+ displej osetljiv na višestruki dodir sa 10 tačaka nude mogućnost rotiranja ekrana za 360 stepeni.

Uz trajanje baterije od čak 7,2 sati što podrazumeva celodnevni rad bez punjenja baterije, Yoga 3 Pro raspolaže sa četiri radna moda koja donose potpunu slobodu u radu – položeni, uspravni, šatorski i tablet.

Pokreće ga Intel Core M procesor, pa Yoga 3 Pro nudi idealan odnos performansi i energetske efikasnosti, a savitljive i moderne šarke omogućavaju stabilnost uređaja u sva četiri radna moda.

Više informacija o ovom proizvodu možete saznati OVDE, ili pozovite besplatan call center na 0800 30 40 50.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vision

    26. mart 2015 | 15:53

    Kako oni nameravaju da se sa ovime takmice protiv novog MacBooka? Pogotovo cenovno posto je ovaj yoga neopravdano 500 evra skuplji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA