NE RADITE OVO SVOM TELEFONU: Samsung Galaxy S6 preživeo brutalne udarce! (VIDEO)

Na YouTube-u se pojavio video snimak koji prikazuje ženu koja je sav svoj bes iskalila na novoj Samsungovoj perjanici. Snimak je pokazao šta sve Galaxy S6 može da preživi

  • 9

Samsung je svojim novim smartfonima, Galaxy S6 i S6 Edge uspeo da nadomesti sve nedostatke koje je imao njihov prethodnik. Zbog toga mnogi ove uređaje nazivaju najboljim Android smartfonima trenutno, a pored toga su i neverovatno izdržljivi.

Galaxy S6 ima metalno kućište, a ekran je zaštićen Gorilla Glass 4 staklom, isto kao i pozadina.

Pogledajte šta se nalazi u unutrašnjosti Samsung Galaxy S6 smartfona!

Na YouTube-u se pojavio video snimak koji prikazuje ženu koja je sav svoj bes iskalila na novoj Samsungovoj perjanici. Ona je naime Galaxy S6 nekoliko puta svom snagom tresnula o pod, a kada ga je podigla telefon je funkcionisao najnormalnije.

Svi znamo kako izgleda i šta može Samsung Galaxy S6, a evo kada ćete moći da ga kupite!

S obzirom da je rezolucija snimka prilično loša, teško je reći da li je smartfon zadobio neke ogrebotine, ali je najbitnije da je ekran čitav i da uređaj funkcioniše.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    30. mart 2015 | 20:51

    A stp ce sad reci I phone ljubitelji

  • Milosh PN

    31. mart 2015 | 05:57

    Ja ne kupujem telefon da ga pacam o pod ... Samo vi koristite android ja nemam nista protiv... Al otac je jedan... IPhone

  • Aca

    31. mart 2015 | 02:05

    Da se odmah razumemo, nisam ni na jednoj strani (iphone ili samsung). Cim sam video klip, palo mi je na pamet da ovo moze da bude odlicna reklama za samsung. Uzmu 10, 30, 100 telefona, olupaju o zemlju i sve to snime i jedan ce valjda ovako preziveti. I onda izbacis taj klip, kao vidite sto je izdrzljiv. I ponasanje ove zene nije ni trunku prirodno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA