Ukoliko ne koristite Snapchat, ove stvari će vas sigurno ubediti da počnete!

Iako Snapchat prati loš glas jer mnogi smatraju da služi isključivo za razmenu provokativnih fotografija, ova aplikacija se može koristiti i u sasvim nevine i kreativne svrhe koje će vašu komunikaciju učiniti bržom, povezanijom i uzbudljivijom

  • 2

Ukoliko još uvek niste počeli da koristiti hit aplikaciju za brzu razmenu fotografija, Snapchat, stvari koje slede u nastavku će vas sigurno ubediti da počnete.

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI: Evo koliko vredi Snapchat!

Snapchat aplikaciju za deljenje multimedijalnih sadržaja koji će nestati ubrzo nakon što se pročitaju prati loš glas, jer u svetu vlada mišljenje da ona jedino služi za razmenu provokativnih fotografija.

Ipak, Snapchat se može koristiti i u sasvim nevine i kreativne svrhe koje će vašu komunikaciju učiniti bržom, povezanijom i uzbudljivijom, pogotovo ako prikaz fotke postavite na jednu sekundu.

Evo nekoliko zanimljivih predloga zbog kojih bi trebalo da koristite Snapchat:

- "Snapujte" poklon koji ste namenili određenoj osobi, pod uslovom da sam čin poklanjanja nije tajna. Snapchat je idealan za podizanje slatkog iščekivanja, samo nemojte baš otkriti ceo sadržaj paketa.

Foto: Foter/Flickr/micurs Foto: Foter/Flickr/micurs

- "Snapujte" slova kako biste složili reč-poruku. Dok šetate gradom začinite komunikaciju slanjem fotki slova s različitih lokacija kako biste iskomunicirali neki ključni pojam, nešto romantično ili neku internu foru.

Spremate zabavu ili ručak za prijatelje? Pošaljite im najavu onoga što ih čeka. Hrana je uvek dobar model, a sastojci mogu poslužiti u igri pogađanja onoga što će biti na meniju ili kao podsetnik za ono šta nedostaje zabavi.

"Snapujte" misterioznu lokaciju. Dogovarate susret ili imate neku posebnu lokaciju blisku vama i osobi sa kojom četujete? "Snapujte" detalj te lokacije i čekajte povratnu reakciju. Samo pazite da ne čekate predugo na tom mestu!

- "Snapujte" lepe podsetnike. Ako se nalazite negde gde vas je nešto podsetilo na dragu osobu dovoljno je poslati tu sekundu sećanja i pozitivna reakcija neće izostati.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xd

    8. april 2015 | 15:39

    Dzaba mi Snapchat kad ga ni jedan moj prijatelj ne koristi.

  • djoka

    9. april 2015 | 00:45

    "Iako Snapchat prati loš glas jer mnogi smatraju da služi isključivo za razmenu provokativnih fotografija..." Nije to loš glas vec je istina. Snapchat se u 90% slucajeva koristi za razmenu takvih fotografija i to uglavnom kod tinejdzera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA