Igrao Candy Crush na telefonu dok mu nije pukla tetiva! (VIDEO)

Muškarac (29) iz San Diega proveo je između šest i osam nedelja igrajući Candy Crush jer, kako kaže, nije imao šta pametnije da radi

  • 0

Muškarac (29) iz San Diega završio je u bolnici nakon što je nedeljama igrao popularnu igricu Candy Crush. On je ovu igru igrao stalno držeći telefon u levoj ruci, zbog čega mu je pukla tetiva levog palca.

Evo zbog čega Candy Crush Saga izaziva zavisnost!

On se lekarima požalio na bolove u levoj šaci koji ne prolaze. 29-godišnji muškarac je gotovo bez prestanka levom rukom tapkao po mobilnom, dok je desnom obavljao dnevne poslove. Proveo je između šest i osam nedelja igrajući Candy Crush jer kako kaže, nije imao šta pametnije da radi.

Stručnjaci objašnjavaju da je moguće da on nije osećao bol pri igranju uprkos povredi koja je vrlo bolna, jer određene igre mogu da deluju kao "digitalni analgetik". Oni takođe upozoravaju kako takve igre mogu izazvati zavisnost iako to nije bio slučaj kod nesretnog muškarca.

Candy Crush je jedna od najpopularnijih Facebook igrica koju mesečno igra više od 46 miliona ljudi. Dok je nekima zabavna, drugi ju smatraju užasno iritantnom.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA