GIGATRON SASEKAO CENE: Najnoviji Samsung telefoni su jeftiniji nego dosad

Na akciji se nalaze Samsung Galaxy S5, S5 mini, Galaxy Alpha, Galaxy Note 3 i Galaxy S4. Pored odličnih cena, uz većinu modela sve kupce očekuje i neki poklon

  • 0

Samsung je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih proizvođača mobilnih telefona na svetu, a Gigatron je za sve ljubitelje ove kompanije spremio iznenađenje.

Naime, Gigatron je sasekao cene modele popularnog južnokorejskog proizvođača. Tokom trajanja akcije kupovinom nekog od novih Samsungovih modela možete uštedeti više od 7.500 dinara.

Na akciji se nalaze Samsung Galaxy S5, S5 mini, Galaxy Alpha, Galaxy Note 3 i Galaxy S4. Pored odličnih cena, uz većinu modela sve kupce očekuje i neki poklon.

Primera radi, kupovinom smartfona Galaxy Alpha na poklon dobijate tablet Samsung Galaxy Tab. Više o samoj akciji i modelima možete pogledati OVDE.

Gigatron je kao i uvek omogućio izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, tu je i  Superkredit do 12 mesečnih rata, sa 0% učešća i 0% kamate. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA