SAMO ZA FANOVE IRON MAN-A: Samsung najavio Galaxy S6 i S6 edge modele u boji čuvenog superjunaka! (FOTO)

Samsung je postao partner s kompanijom Marvel Entertainment, tako da se uređaji južnokorejskog giganta pojavljuju u filmovima ovog studija

  • 4

Li Jong-Hi, direktor marketinga u Samsungovom odeljenju za mobilne telefone, najavio je da će ova kompanija uskoro objaviti Iron Man verzije svojih najnovijih smartfona, Galaxy S6 i S6 Edge.

SAMSUNG POTISNUO APPLE SA TRONA: Od početka godine prodao najviše smartfona na svetu!

Ova informacija objavljena je nakon što je Li Jong-Hi odgledao premijeru filma Avengers: Age of Ultron u Seulu. On je izjavio da će boja kućišta novih modela biti crvena sa zlatnom ivicom, i da će se u prodaji naći krajem maja ili početkom juna.

Foto: phandroid.com Foto: phandroid.com

Samsung je postao partner s kompanijom Marvel Entertainment, tako da se uređaji južnokorejskog giganta pojavljuju u filmovima ovog studija.

U martu su se pojavile da će Samsung predstaviti više različitih modela sa motivima iz popularnog Marvelovog filma, ali još uvek nije poznato da li će se te tvrdnje obistiniti.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA