GIGATRON SNIŽENJE: Računar AMD Starter prilagodiće se svim vašim potrebama

Prednost ovog modela je u tome što dolazi sa slobodnim slotom za grafičku karticu, pa je vi sami u odnosu na vaše potrebe možete odabrati. Gigatron je obezbedio 10 odsto sniženja na sve grafičke karte

  • 0

Gigatron je za sam kraj radne nedelje pripremio sniženje jednog od svojih Gigatron računara. Reč je o modelu AMD Starter koji je namenjen da se dodatno prilagodi vašim potrebama, s obzirom da je slot za grafičk karticu slobodan.

Iz tog razloga je Gigatron obezbedio dodatni popust od 10 odsto na sve modele grafičkih kartica uz kupovinu ovog računara.

AMD Starter pokreće AMD FX-4300 4-Core procesor čiji je radni takt 3.8GHz, a na raspolaganju su vam i 4 GB RAM memorije i 500 GB hard disk.

Više informacija o samom modelu kao i akciji možete pronaći OVDE.

Gigatron je kao i uvek omogućio izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, tu je i  Superkredit do 20 mesečnih rata, sa 0% učešća i 0% kamate. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA