Novi fenomenalni Tesla tablet na sniženju u Gigatronu!

Na novom Tesla tabletu ćete uživati u velikom izboru nezaobilaznih, praktičnih, korisnih i zabavnih aplikacija, a Gigatron je spremio odličnu cenu i još bolje načine plaćanja

  • 1

Nedavno je javnosti predstavljen novi model Tesla tableta. Reč je modelu H785 koji dolazi sa neverovatnom QXGA rezolucijom, brzim četvorojezgarnim Intel procesorom i 2 GB RAM memorije.

Tesla Tablet H785 u Gigatronu je već na sniženju, a pored fenomenalne cene tu su i odlični načini plaćanja.

Uz moćni Intel Bay Trail procesor poslednje generacije, senzacionalnu 2048x1536 rezoluciju, 2GB radne memorije, Android Kit-Kat 4.4, produženu autonomiju, elegantno kućište, GPS i još mnogo premium karakteristika – jasno je da se u izradi Tesla tableta H785 nije štedelo.

Na novom Tesla tabletu ćete uživati u velikom izboru nezaobilaznih, praktičnih, korisnih i zabavnih aplikacija.

Više o samoj akciji možete pogledati OVDE.

Gigatron je kao i uvek omogućio izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, tu je i  Superkredit do 20 mesečnih rata, sa 0% učešća i 0% kamate. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA