POŽELEĆETE ODMAH DA IH SKINETE: Ovo je 5 NAJNOVIJIH aplikacija za vaš Android! (VIDEO)

Pored igrica, izdvojili smo i korisne aplikacije koje vam mogu poslužiti u svakodnevnoj upotrebi mobilnog telefona

  • 0

Pored velikog broja aplikacija, ljudi često ne mogu da se odluče za one najbolje i najkvalitetnije. Zato smo mi to uradili za vas! Na ovaj način smo odabrali najbolje aplikacije i igre, pa smo sačuvali vaše vreme i novac.

NAPRAVILI STE SOPSTVENU APLIKACIJU? Evo kako da je plasirate na tržište!

Samo za vas, pet Android aplikacija koje svaki moblini telefon mora da ima:

1. Earn to Die 2

Nastavak je stigao!

Svet se pretvorio u pravi horor film jer njime vlada horda zombija koja konstantno pokušava da se domogne vašeg velikog kamiona i uništi vas ali vi morate da dodate gas kako bi pobegli od njih i uspeli da odete negde daleko na bezbedno mesto gde ova stvorenja još nisu uspela da dođu.

Upravo sve ovo je sada moguće sa novom igricom koja je tek stigla u Google Play prodavnicu.

2. Trepn Profiler

Uz pomoć ove aplikacije možete da podesite performanse na vašem uređaju u realnom vremenu i do najsitnijih detalja. Ukoliko vam to nije dovoljno, onda napravite svoje profil koji čak možete da dizajnirate. Uz pomoć njega možete da upravljate vašim telefonom.

Ova Android aplikacija bi trebalo da radi na svim uređajima, a biće vam dostupni podaci o radu procesora, korišćenju mobilnih podataka, memoriji i još mnogo drugih stvari.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

3. X-Men: Days of Future Past

Ne, nije u pitanju novi film koji je na bioskopska platna stigao prošle godine, već je u pitanju igrica zasnovana na istoimenom stripu.

Kada je skinete na svoj mobilni telefon dobijate mogućnost da preuzmete kontrolu nad vašim omiljenim strip junacima.

4. AppChat

Ova aplikacija omogućuje da se povežete sa kolegama, odnosno da upoznate ljude oko sebe, koji imaju instaliran AppChat. Postoji dva načina za komunikaciju, jedan je kroz listu korisnika, a drugi je pokretanje četa tako što kliknete na donji desni ugao ekrana dok koristite aplikaciju.

AppChat se drastično proširio u kratkom vremenskom periodu, a sad možete da kreirate i vaš nalog kako bi vam sva obaveštenja stizala direktno.

5. Does Not Commute

Zanimljiva igra u kojoj treba da se snađete u saobraćajnoj gužvi koja postaje sve komplikovanija.

Igrica je prilično zarazna, kontrole su dosta jednostavne i igra s razlogom ima ocenu od 4.0 zvezdice na Google Play prodavnici. Zahteva Android 2.3 ili noviji, a instalirana je preko milion puta.

(Telegraf.rs / Izvor: geek.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA