IZNENAĐENJE: Google za ovu godinu sprema 2 Nexus telefona!

Čini se da će Google ove godine krenuti istim stopama kao i Apple, pa će na jesen predstaviti dva Nexus smartfona, jedan sa većim i jedan sa manjim ekranom

  • 0

Kompanija Google za ovu godinu, prema najnovijim informacijama, sprema dva Nexus pametna telefona, ali ne i tablet, kao što je to bio običaj prethodnih godina.

JOŠ SAMO MALO: Evo kada će Google pokazati novi Android!

Jedan od novih modela kodnog imena Angler proizvodiće LG, dok će za drugi, veći telefon, kodnog imena Bullhead, biti zadužen Huawei.

Čini se da će Google ove godine krenuti istim stopama kao i Apple, s obzirom da je div iz Kupertina prošle godine predstavio dva iPhone-a, jedan sa većim i drugi sa manjim ekranom.

Trenutno aktuelni telefon Nexus 6 je prava zver, ali sa dijagonalom ekrana od šest inča on baš i nije primamljiv prosečnim korisnicima. LG Angler bi prema nedavno otkrivenim informacijama trebao da ima ekran od 5.2 inča, šestojezgarni Snapdragon 808 procesor i bateriju od 2.700 mAh.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Sa druge strane, Huawei Bullhead će imati veći ekran od 5.7 inča, Snapdragon 810 procesor i bateriju od 3.500 mAh.

Očekuje se da će Google nove pametne telefone predstaviti u oktobru zajedno sa novim Androidom, kao što je to slučaj već nekoliko godina u nazad.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA