KINEZI POKAZALI ŠTA UMEJU: U Beogradu premijerno predstavljen Huawei P8! (FOTO) (VIDEO)

Huawei P8 dolazi sa velikim ekranom od 5.2 inča, velikom količinom radne ali i memorije za skladištenje podataka, kao i naprednim kamerama

  • 6

Kada je novi član prestižne Huawei P serije u aprilu predstavljen u Londonu, bio je to spektakl o kom se pričalo širom Evrope i ozbiljan izazov za buduće promocije. Kompanija Huawei sinoć je ponovila uspeh i u Beogradu i nesvakidašnjom žurkom u srpskoj prestonici ozvaničila dolazak premium modela Huawei P8 na naše tržište!

OPASNA KONKURENCIJA SAMSUNGU I APPLE-U: Huawei predstavio novi P8 smartfon!

Ekskluzivnoj promociji telefona Huawei P8 u poznatom beogradskom klubu “Promenada” prisustvovao je ambasador republike Kine gospodin Li Manchang sa suprugom, predstavnici medija, ljudi iz sveta biznisa i poznate ličnosti među kojima su Dragan Petrović Pele, Olga Odanović, Milorad Mandić Manda, Stefan i Danijela Buzurović, Danijela Vranješ, Nebojša i Dragana Grnčarski, Snežana Dakić. Goste je kroz žurku vodio poznat radijski glas voditelja Predraga Popovića-Popa, dok se za dobru atmosferu pobrinuo poznati beogradski DJ.

Foto: Promo Foto: Promo

Spektakl pod nazivom #P8obasjaograd otvorili su bacači vatre koji su ispisivali plamene osmice koje predstavljaju i znak za beskonačnost.

Prostor Promenade bio je podeljen u tri zone: welcome, experience i party, a, kako je i očekivano, najveće interesovanje vladalo je u experience zoni. Gosti su premijerno testirali telefone i zabavljali se uz napredne funkcije i do sada neviđene režime za pravljenja fotografija u različitim uslovimam osvetljenosti.

Uz model P8, Huawei je predstavio i P8 Lite, takođe 4G LTE, a koji ima veoma pristupačnu cenu. Novost koja je posebno obradovala sve ljubitelje telefona je garancija od čak tri godine koju je Huawei obezbedio za model P8, kao i premium servis.

Foto: Promo Foto: Promo

- Za manje od dva meseca po predstavljanju našeg premium modela Huawei P8, poručeno je 800.000 telefona u 120 zemalja. Oslanjajući se na izuzetan tržišni uspeh Huawei P serije, verujemo da će Huawei P8 postati jedan od najpopularnijih pametnih telefona u 2015. godini. Huawei P8 predstavlja vrhunac stila i funkcionalnosti P serije. Uređaj je savršen spoj vrhunske tehnologije i besprekornog stila, jednostavan je za korišćenje, a poseban akcenat je na nesvakidašnjim režimima i opcijama za fotografisanje - rekao je Vang Janmin, predsednik grupacije Huawei Device za Centralno-istočnu Evropu i Nordijsku regiju

Wang je takođe naglasio: "Izuzetno stilizovana Huawei P serija doživela je veliki uspeh širom sveta. Ukupna svetska prodaja Huawei P6 modela dostigla je pet miliona uređaja u 60 zemalja, dok je Huawei P7 premašio broj od 5.5 miliona prodatih uređaja u više od 100 zemalja za samo šest meseci."

Da podsetimo, Huawei je jedan od tri najveća proizvođača pametnih telefona u 2014. godini uz isporuku koja dostiže 75 miliona uređaja u celom svetu. Svest o brendu porasla je sa 52 odsto na 65 odsto u 2014. godini, a Huawei se našao na prestižnoj BrandZ listi “Top 100 globalnih brendova za 2015. godinu”.

Foto: Promo Foto: Promo

Umetnošću izrade koja pomera granice novih mogućnosti i revolucionarnim Light Painting režimom Huawei P8 inspiriše korisnike na kreativnost i opravdano nosi epitet najboljeg uređaja P serije. Osim ove napredne funkcije, Huawei tim posebno je ponosan i na Director mode i Selfie režim.

Light Painting Mode je režim za pravljenje fotografija visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja. Kamera telefona usklađuje upotrebu blende i koristi je za snimanje širokog i dugog spektra svetlosti, omogućavajući korisnicima da vide kako će fotografija izgledati u toku fotografisanja. Huawei P8, pruža mogućnost kreativnog eksperimentisanja sa izvorima svetlosti u mraku.

Huawei P8 Director Mode je prvi profesionalni režim za snimanje video zapisa na pametnom telefonu. On pruža korisnicima pametnih telefona mogućnost da usmere i kontrolišu do tri druga Android telefona prilikom snimanja video zapisa, iz četiri ugla, simultano i uz mogućnost sinhronizovanog montiranja videa.

Foto: Promo Foto: Promo

Novi Selfie režim uz personalizovano podešavanje pruža zabavu za više ljudi.

Huawei P8 Lite model poseduje elegantano, jednostavano kućište sofisticiranog dizajna, tanko svega 7,7 mm unutar kog se nalaze prednja kamera od 5MP i zadnja kamera od 13 MP kao i osmo-jezgarni Kirin 620 čipset. Kamera Lite modela sačinjena je od 5 slojeva plavog stakla koji sprečavaju aberacije fotografije kao što su dvostruke ili izobličene fotografije. Ultra brza 4G LTE tehnologija omogućiće korisnicima da budu online i u najvećoj brzini bilo kad i bilo gde.

Veći ekran, veća baterija i "veći" snovi

Pametni telefon P8max zadržao je stilski dizajn modela P8, ali poseduje veći ekran od 6.8 inča, duže trajanje baterije i poseban Image Signal procesor sa optičkom stabilizacijom kadra i dual-tone blicem uz koji fotografije napravljene noću imaju prirodne boje. Huawei P8max nasledio je i elegantan ID dizajn i izvanredne performanse P serije. Sve ove karakteristike donose više zabave na većem ekranu.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA