LAK, TANAK I BRZ KAO MUNJA: Novi Lenovo YOGA 3 laptop je novi ponos čuvene kompanije (FOTO) (VIDEO)

Ono po čemu su laptopovi iz YOGA porodice karakteristični, jesu dve šarke koje omogućavaju rotaciju ekrana od 360 stepeni, čime je obezbeđena neverovatna funkcionalnost korišćenja uređaja na četiri različita načina

  • 0

YOGA porodica laptopova iz kompanije Lenovo može se pohvaliti lakoćom i fleksibilnošću,karakteristikama koje nisu nastale na uštrb performansi. Naime, novi Yoga 3 laptop dolazi u dve veličine, od 11 i 14 inča, a tu je i hardver najnovije generacije koji garantuje odlične performanse.

Oba uređaja su dizajnirana tako da su tanki poput koverte, debljine do 18,3mm.

Veći model od 14 inča veoma je tanak i lagan u kućištu od 13 inča, dok je manji model od 11 inča debljine samo 15,8mm i težine 1,1kg. Model od 11 inča je ujedno i najlakši prilagodljivi uređej iz YOGA porodice.

Ono po čemu su laptopovi iz YOGA porodice karakteristični, jesu dve šarke koje omogućavaju rotaciju ekrana od 360 stepeni, čime je obezbeđena neverovatna funkcionalnost korišćenja uređaja na četiri različita načina. Naime, YOGA 3 notebookovi se mogu koristiti kao Laptop, Stand, Tent i Tablet.

Sa moćnim Intel Core i7 procesorom pete generacije, Windows 8.1 operativnim sistemom, ali i ekranom Full HD rezolucije osetljivim na dodir, nova YOGA omogućiće brz rad u svakom trenutku.

Foto: shop.lenovo.com Foto: shop.lenovo.com

Lenovo je opremio YOGA 3 uređaj sa stereo zvučnicima i Waves audio sistemom, a uključio je i Harmony inteligentni softver.

Harmony softver pomaže korisnicima da otkriju i prilagode aplikacije, uključuje automatsko prilagođavanje svetla prilikom čitanja knjige, omogućava kontrolu pokreta ili optimizaciju audio podešavanja u određenim modalitetima i preporučuje nove aplikacije.

Foto: shop.lenovo.com Foto: shop.lenovo.com

Više informacija o Lenovo YOGA 3 uređajima možete pogledati OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA