PEVAJTE KAO SVETSKA ZVEZDA: Ova aplikacija je novi hit na internetu, odmah je isprobajte! (VIDEO)

Aplikacija se već nalazi na listi najpopularnijih u mnogim zemljama, među kojima su Holandija i Velika Britanija, a do sada je preuzeta više od 50 miliona puta

  • 0

Ukoliko koristite Instagram, Vine, Facebook ili Twitter, sigurno ste primetili jednu novu vrstu snimaka koji se šire popularnim društvenim mrežama. Naime, na njima ljudi imitiraju pevanje hit pesama ili glume neke skečeve iz popularnih filmova, a za sve to zaslužna je aplikacija pod nazivom Dubsmash.

Od kada se pojavila u novembru prošle godine, aplikacija Dubsmash rasla je neverovatno brzinom, pa je do danas preuzeta više od 50 miliona puta.

Ova aplikacija omogućava korisnicima da snime sebe kako imitiraju unapred snimljene audio klipove, bilo da je reč o frazama iz filmova ili omiljenoj pesmi.

Nakon toga, zabeleženi video-snimak možete podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama. Pored zvukova koje nudi aplikacija, korisnici mogu dodavati i svoje pesme.

Aplikacija se već nalazi na listi najpopularnijih u mnogim zemljama, među kojima su Holandija i Velika Britanija.

Dubsmash za Android i iOS besplatno možete preuzeti OVDE, a više zanimljivih klipova možete pronaći na Isntagramu pod haštagom #dubsmash.

Pogledajte kompilaciju najboljih snimaka koji su zabeleženi do sada:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA