ZBOG NJE MOGU DA VAS UBIJU: Ovo je najopasnija futrola za mobilni telefon!

- Novac koji tvorci ove futrole zarađuju je krvav i dobijen je krvlju osobe koja je dovoljno prosta da je nosi naokolo - rekao je Patrik Linč, predsednik udruženja pozornika "NYPD Benevolent"

  • 1
Foto: Amazon Foto: Amazon

Novu futrolu za iPhone koja izgleda kao pištolj američki policajci nazvali su glupavom, opasnom i neodgovornom. Ova futrola košta između 10 i 50 dolara, a postoji u beloj, pink i crnoj boji.

Ova futrola za mobilni će koristiti energiju iz vazduha kako bi produžila trajanje baterije!

Međutim, ono što je najveći problem kod nje je to što bi organi reda mogli da je pomešaju sa pravim oružjem, pa se cela situacija može završiti smrtnim ishodom.

- Novac koji tvorci ove futrole zarađuju je krvav i dobijen je krvlju osobe koja dovoljno prosta da je nosi naokolo - rekao je Patrik Linč, predsednik udruženja pozornika "NYPD Benevolent".

Policijska stanica iz Nju Džersija izdala je saopštenje u kojem stoji da je policijski posao dovoljno težak sam po sebi i da građani ne moraju da ga učine još težim noseći nešto što liči na pištolj. Naime, često se desi da policajci u mraku ne procene dobro šta je osoba koju su zaustavili krenula da vadi iz džepa, tašne ili automobila, pa se cela priča može završiti nečijom smrću.

Svi policajci širom Amerike se slažu da je ovaj proizvod jedan od najglupljih i najopasnijih do sada, barem kada je reč o dodacima za pametne telefone.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: al.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA