TANAK KAO OLOVKA, LAK KAO PERO: Lenovo YOGA 3 Pro laptop prilagođava se svim vašim željama (FOTO) (VIDEO)

Novi ponos kompanije Lenovo dostupan je u tri boje, lakši je od flaše vode, a pored toga je zadržao i vrhunske performanse

  • 1

Nakon YOGA 3 laptopa, kompanija Lenovo predstavila je i jači model pod nazivom YOGA 3 Pro. Reč je o izuzetno elegantnom uređaju koji je neverovatno tanak, dok je istovremeno zadržao odlične performanse.

Sa novim dizajnom šarke koja omogućava rotiranje ekrana za 360 stepeni, QHD+ ekranom rezolucije 3200x1800 i Harmony, intuitivnim softverom kompanije Lenovo, ovaj laptop se prilagođava pojedinačnim željama korisnika prilikom korišćenja u različitim načinima rada - Stand, Tent i Tablet.

Sa debljinom od 12,8mm i težine od 1,19 kg, Lenovo YOGA 3 Pro je tanak poput olovke i lakši od flaše vode, pa je vrlo lak za nošenje i korišćenje.

Foto: Promo Foto: Promo

YOGA 3 Pro ima Intel Core M procesor, SSD disk od 512 GB za pouzdani prostor za skladištenje podataka i Intel integrisanu grafiku. Korisnici imaju mogućnost multitaskinga, skladištenja velikih digitalnih biblioteka i ponovnog gledanja videa bez teškoća i kašnjenja.

Uređaj YOGA 3 Pro korisnicima omogućava trajanje baterije do devet sati i povezivanje putem brzog adaptera 802.11 a/c WiFi2.

Foto: Promo Foto: Promo

Novi ponos kompanije Lenovo dostupan je u tri boje: Clementine Orange, Platinum Silver ili Champagne Gold.

Više informacije možete pogledati OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    13. jul 2015 | 02:27

    Dragi boze. Nisam video ruzniju topologiju 3D modela od ovih naocara na slici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA