ON JE UBICA NAJSKUPLJIH TELEFONA: Predstavljen OnePlus 2! (FOTO) (VIDEO)

Ono što ovaj telefon najviše izdvaja iz konkurencije je definitivno cena koja je drastično manja od drugih uređaja ovih karakteristika

  • 8
Foto: oneplus.net Foto: oneplus.net

Kineska kompanija OnePlus konačno je predstavila svoj ovogodišnji "flagship" telefon, OnePlus 2. Reč je o pametnom telefonu veoma impresivnih specifikacija, a istovremeno i veoma pristupačne cene.

UGROŽENO MILIJARDU LJUDI: MMS poruka može da vam UNIŠTI TELEFON. Evo i kako!

OnePlus 2 ima ekran od 5.5 inča Full HD rezolucije, podršku za dve SIM kartice, 4 GB RAM memorije kao i osmojezgarni Snapdragon 810 procesor. Tu je i zadnja kamera od 13 i prednja od 5 megapiksela. Ovaj smartfon dolazi i sa 64 GB prostora za skladištenje podataka.

Prateći kompanije poput Apple-a i Samsunga, OnePlus je u svoju najnoviju perjanicu takođe ubacio senzor za skeniranje otiska prsta. Iz kineske kompanije ističu da je njihova tehnologija brža od Touch ID tehnologije koju je razvio Apple.

Foto: oneplus.net Foto: oneplus.net

OnePlus 2 jedan je od prvih telefona koji ima USB Type-C konektor, umesto dosadašnjeg micro USB konektora.

Kućište ovog telefona napravljeno je od aluminijuma, a tu je i nekoliko različito dizajniranih pozadina. Međutim, ono što ovaj telefon najviše izdvaja iz konkurencije je definitivno cena od 389 dolara, što je za uređaj ovih karakeristika prilično jeftino.

Foto: oneplus.net Foto: oneplus.net

OnePlus 2 je ujedno i prvi telefon ovog kineskog proizvođača koji će dolaziti sa Oxygen OS, modifikovanom verzijom Androida. Nažalost, da biste kupili ovaj model, kao i prethodni, biće vam potrebna pozivnica.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: thenextweb.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    28. jul 2015 | 19:40

    Ja ne bih kupio vise nikad ni jedan android telefon vise. Uvek nadju greske na njemu a posle zavisimo od brenda telefona da li ce proslediti hotfix od googla posto je to njihova odgovornost. Dobri primeri takvih telefona su samsung g s3 i sony experia l. Ostavljeni ljudi na cedilu hakerima. Kupis iphone i imas 4 god updajtova. Mama moja ima iphone 4s koji je 3 god star jos je podrzan i bice podrzan na ios 9 koji je jos u beta fazi. Pazite sta kupujete.

  • Vlada

    28. jul 2015 | 16:24

    Sve je suoer samo su trebalida stave kao meizu kameru zadnju od 21 piksela iz sonija.

  • O3HA

    28. jul 2015 | 20:34

    Trazite pouzdan, bezbjedan i jeftin smart telefon. Neka vaš izbor bude Blackberry Z10/Z30, nećete se pokajati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA