EPL SPREMA UDAR: Za osam meseci predstaviće novi "revolucionarni" proizvod!

Obavijen misterijom i iznoseći svega nekoliko detalja, francuski dizajner Filip Stark kaže da radi na Eplovom projektu koji će iz temelja uzdrmati sve

  • 0

Epl će za samo osam meseci predstavi novi "revolucionarni" proizvod, kaže poznati francuski dizajner Filip Stark. Govoreći za francuski radio i Le Figaro, on tvrdi da se udružio sa najvećom svetskom korporacijom kako bi napravio nešto što će iz temelja uzdrmati čitavu industriju.

On međutim nije izneo previše detalja na osnovu kojih bi se moglo zaključiti o čemu se tačno radi, pozivajući se na Eplov "religiozni kult tajnovitosti". Ali, on jeste otkrio da se u Kaliforniji susretao sa pokojnim Stivom Džobsom jednom mesečno u periodu od poslednjih sedam godina i da nastavlja da putuje tamo kako bi posećivao Džobsovu udovicu Lorin Pauel.

Jedan od očitih kandidata za ovaj revolucionarni proizvod je Eplov TV, za koje neki analitičari tvrde da će se pojaviti ove godine. Ali drugi spekulišu da bi se moglo raditi o daljinskom upljavljaču koji napaja TV, pošto je ovo nešto u čemu bi Stark sa svojim timom mogao mnogo da doprinese.

Naravno, još osam meseci čekanja će nas dovesti do kasne jeseni, što je otprilike vreme kada se očekuje predstavljanje novog Ajfona. Međutim, Eplove promene na Ajfonu su obično evolutivne pre nego revolucionarne, ali s obzirom da se kompanija suočava sa pojačanom konkurencijom u vidu Androida (pre svega u izdanju Samsunga), moguće je da se radi na nekim radikalnim promenama.

Stark je poznat po tome što proizvodi široku lepezu proizvoda, od stolica preko četkica za zube do restorana i električnih automobila. Njegov stil se smatra jednostavnim ali elegantnim, što se potpuno uklapa u Eplovu estetičku filozofiju. Pritom, on je već dao svoj doprinos tehnološkom dizajnu, stvarajući zvučnike, slušalice i čak i eksterne hard-diskove.

Bez nekih konkretnih detalja, ove poslednje vesti mogu biti nazvane samo glasinama. Međutim, malo je verovatno da bi prestižni dizajner sa reputacijom kakvu definitivno ima Stark tvrdio ovako nešto bez konkretnog proizvoda kojim će to potkrepiti. Ostaje nam samo da čekamo oktobar i da vidimo o čemu se zapravo radi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA