Sa ovom aplikacijom dobićete svog ličnog TELOHRANITELJA! (VIDEO)

Aplikacija Companion za Android i iOS biće idealna za sve one koji se plaše za svoju bezbednost dok šetaju ulicom ili se noću vraćaju sa posla

  • 2

Ukoliko se često plašite za svoju bezbednost dok se noću vraćate kući, jedna nova aplikacija bi mogla da postane vaš novi telohranitelj. Dobro, ne u bukvalnom smislu, ali će ona sigurno učiniti da se osećate bezbednim, jer će jednim klikom pozvati pomoć ukoliko vam ikada zatreba. Reč je o aplikaciji Companion.

NIKAKO JE NE INSTALIRAJTE: Ova porno-aplikacija će vas tajno slikati, a potom tražiti 500 dolara kako bi vam otključala telefon!

Companion se od ostalih aplikacija ovog tipa razlikuje po "Are you OK?" dugmetu, koje će jednim klikom odmah pozvati pomoć.

Na korisniku je samo da pre nego što se uputi negde unese polaznu i krajnju tačku, kao i da odabere osobu koja će dobiti obaveštenje u slučaju bilo kakve nesreće. Ta osoba može da bude bilo ko iz imenika, a nije potrebno da ona ima instaliranu aplikaciju na svom telefonu.

Companion će putem GPS-a u svakom trenutku pratiti gde se nalazite, a periodično će na početnom ekranu izbacivati obaveštenje pitajući "da li ste dobro?". Ukoliko korisnik ne pritisne OK dugme 15 sekundi nakon obaveštenje, Companion će odmah pozvati pomoć.

Aplikacija može da detektuje da li je osoba trčala, kao i da li su se recimo slušalice otkačile ukoliko je telefon pao na zemlju. Ukoliko se desi neka od ove dve stvari dugme "Are you OK?" će se pojaviti i odbrojavanje će odmah početi.

Companion aplikacija je besplatna za Android i iOS, možete je preuzeti OVDE, a biće neophodno da unesete broj mobilnog telefona.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    8. septembar 2015 | 18:10

    Svaka cast ljudima koji su se setili ovoga. Konacno nesto korisno.

  • AmonRa

    8. septembar 2015 | 18:58

    Ima slicna za motorcikliste. Ako padne odmah zove pomoc... Odlicna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA