Zbog ovih 5 razloga nikako NE SMETE da PROPUSTITE Weekend Media Festival!

Ovogodišnji Weekend Media Festival u Rovinju održaće se od 24. do 27. septembra

  • 0

Ovogodišnji Weekend Media Festival u Rovinju održaće se od 24. do 27. septembra, a na njemu će se okupiti više od 4.000 učesnika, 150 govornika, 550 novinara… Pored toga, na ovom festivalu gostovaće čelnici kompanije Uber, Viber, ali i još puno drugih. Ukoliko vas pomenute stvari još uvek nisu ubedile da odmah rezervišete svoju kartu, pet razloga koji se nalaze u nastavku sigurno hoće.

WEEKEND MEDIA FESTIVAL: Generalni direktor Vibera otkriće kako koristiti chat u izgradnji brenda!

PREDAVANJA - Znanje je moć

Ako na nečemu ne možete štedeti u ovom trenutku, to su znanje i informacije. Kriza je samo ubrzala već postojeće promene u svetu medija i komunikacija. Na Weekendu od vrhunskih svetskih stručnjaka saznajte sve o trenutnoj situaciji u svetu i regiji, kao i projekcije vezane za blisku budućnost.

RADIONICE - Work it, work it!

Kako bi uvek bili na korak ili dva ispred konkurencije, izoštrite svoje veštine i pokupite koji trik i savet od vodećih stranih ili regionalnih PR-ovaca, marketingaša i oglašivača na dinamičnim Weekend radionicama.

NETWORKING - Svi su dole!

Weekend je jedinstveno mesto za interakciju s regionalnim medijima, klijentima, agencijama i konkurencijom. Bilo da ste medijski, oglašivački, PR ili komunikacijski profesionalac, ne možete propustiti priliku za produbljivanje postojećih i stvaranje novih poslovnih odnosa. Ili kako je jedan od organizatora ovog festivala rekao - Ne otići na Weekend Media Festival je kao zaboraviti da ti je godišnjica braka!

Foto: Facebook/WEEKEND MEDIA FESTIVAL Foto: Facebook/WEEKEND MEDIA FESTIVAL

JUST RELAX: Napunite baterije!

Pre nego što se uhvatite u koštac s neizvesnom jeseni, iskoristite posljednju priliku da dobro napunite baterije. Poslušajte fenomenalna predavanja, panele i radionice, prošetajte se, just relax & enjoy. Zen...još samo jednom pre jeseni.

PARTY PARTY PARTY : Zabavite se!

O neumerenim Weekend žurkama šapuće se još mesecima nakon samog festivala, a samo se najizdržljiviji sećaju baš svega što se dogodilo. Ove godine rasplešite se uz Mikija Solusa, Kandžiju i Gole žene te Kawasaki 3p Live, a jutra dočekajte na famoznim afterpartijima uz sad već poznate Pepermint DJ-e.

Više informacija o ovogodišnjem Weekend Media Festivalu i o rezervaciji karata možete pronaći na zvaničnom sajtu 2015.weekendmediafestival.com.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA