PAPA JE STVARNO GLAVNI: Zbog njegove posete Americi, odložena prodaja novih iPhone-a?

Sva je prilika da će početak prodaje u u Njujorku i Filadelfiji krenuti 26. septembra, odnosno dan kasnije nego što je najavljeno

  • 0

Kompanija UPS koja već nekoliko godina dostavlja nove modele iPhone-a na dan kada počinje prodaja, upozorila je da će ove godine možda kasniti sa dostavom, s obzirom na to da je za 25. septembar zakazana i poseta pape Franje Americi.

PRODAJU GA TRI PUTA SKUPLJE: Evo koliko košta proizvodnja novog iPhone-a!

Odlaganje početka prodaje moglo bi da se dogodi u Njujorku i Filadelfiji, s obzirom na to da će u tim gradovima biti povećane mere bezbednosti.

Sva je prilika da će početak prodaje u pomenutim gradovima krenuti 26. septembra, odnosno dan kasnije nego što je najavljeno.

Ono po čemu su novi modeli karakteristični jeste ekran sa 3D Touch tehnologijom. Ova tehnologija omogućiće nove načine korišćenja telefona. Naime, iPhone će po prvi put prepoznavati jačinu kojom se ekran pritiska. To će doneti puno novih funkcija, kao što su prečice, a funkionisaće i unutar aplikacija.

Novi iPhone dolazi i sa novim A9 čipom koji pripada trećoj generaciji 64-bitnih procesora, što će doneti drastičan skok u performansama. Još jedna od novina 6S i 6S Plus modela je nova iSight kamera od 12 Mpix.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA