ODVEŠĆE NAS U DRUGU DIMENZIJU: ASUS i Oculus sklopili partnerstvo!

Ovo partnerstvo ima za cilj da ljubiteljima video igara, uz pomoć Oculus Rift kacige za virtuelnu realnost, pruži zaista impresivan doživljaj u igranju igara na ASUS G11CD i Republic of Gamers (ROG) G20CB gejmerskim desktop računarima

  • 1

ASUS je danas najavio partnerstvo sa kompanijom Oculus, vodećim inovatorom iz oblasti tehnologija za virtuelnu realnost, na Oculus Connect 2 Developer konferenciji u Los Anđelesu. Ovo partnerstvo ima za cilj da ljubiteljima video igara, uz pomoć Oculus Rift kacige za virtuelnu realnost, pruži zaista impresivan doživljaj u igranju igara na ASUS G11CD i Republic of Gamers (ROG) G20CB gejmerskim desktop računarima.

VOLITE SELFIJE? Novi ASUS telefon napravljen je specijalno za to. Evo i zbog čega!

ASUS G11CD i ROG G20CB su opremljeni nedavno predstavljenom šestom generacijom Intel Core procesora i NVIDIA GeForce GTX grafičkim karticama, što garantuje beskompromisne performanse u igrama.

- ASUS se trudi da ljubiteljima video igara pruži najbrže i najmoćnije gejmerske inovacije. Sa ASUS G11 i ROG G20 gejmerskim desktop računarima, imamo za cilj da doživljaj prilikom igranja video igara podignemo na potpuno novi nivo – rekao je Džo Hsieh, korporativni potpredsednik kompanije ASUS.

Gejmerski desktop računari koji su već spremni za Oculus su: ASUS G11CD i ROG G20CB.

ASUS G11CD i ROG G20CB gejmerski desktop računari su već spremni za Oculus i u potpunosti podržavaju Oculus Rift kacigu za virtualnu realnost. Sve što korisnici treba da urade je da povežu svoj računar sa Oculus Rift kacigom i da pre upotrebe preuzmu i instaliraju potrebne drajvere.

Foto: Promo Foto: Promo

ASUS G11CD desktop računar je opremljen šestom generacijom Intel Core procesora, DDR4 RAM memorijom i NVIDIA GeForce GTX grafičkom kartom. Kućište G11CD računara je agresivnog dizajna i poseduje LED osvetljenje na prednjem delu koje proizvodi razne svetlosne efekte u čak 8 miliona nijansi i tri „plamena“ na bokovima. Aegis II softver dodatno poboljšava doživljaj u igrama, dok GameAlive omogućava igračima da snime tok igre, obrade snimak i postave ga na društvene mreže.

ROG G20 je osmišljen sa ciljem da dominira u kategoriji izuzetno malih gejmerskih desktop računara. Kućište G20 računara je zapremine samo 9,5 litara i opremljen je Intel Core procesorom šeste generacije i NVIDIA GeForce GTX grafičkom kartom za igranje i zabavu u WQHD rezoluciji. ROG G20 krase naglašeni mat-crni finiš, agresivne linije i motivi inspirisani civilizacijom Maja.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Tu su i podesivi LED efekti sa čak 8 miliona boja. Rashladni sistem G20 računara se bazira na prirodnom načinu odvođenja toplote i poseduje skriveni kanal za protok vazduha koji obezbeđuje efikasno hlađenje, čak i za vreme maratonskih gejming sesija. G20 je veoma dobro prihvaćen od strane industrije, te je osvojio brojna prestižna priznanja i nagrade, a među njima su: Computex Best Choice of the Year, Good Design, iF Design i CES Innovation priznanje.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda i Arsenala u srcu.

    1. oktobar 2015 | 13:21

    A koja, je cena kacige? I da li je moguce povezati, je na starije racunare .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA