POLAZNICI ITHS ŠKOLE DOBILI POKLONE: Najbolji srpski tablet u rukama budućih genijalaca! (FOTO)

Dugo željeni Tesla tablet računar konačno je u rukama učenika ITHS škole, a služiće im kao elektronska sveska, koju će popunjavati na predmetima koji budu podrazumevali to, takođe će na njima instalirati neophodne aplikacije, a logovaće se putem školskog mejla

  • 0

Srednja škola za informacione tehnologije ITHS danas je obradovala sve učenike prvog razreda srednje škole. Podeljeni u pet učionica, polaznici ITHS škole dobili su Tesla tablet računare koji će im koristiti sve četiri godine i omogućiti lakše pohađanje nastave.

ZNANJE, VIZIJA, TALENAT I UPORNOST: Veselin Jevrosimović učenicima ITHS-a otkrio kako se postaje uspešan (FOTO)

Dugo željeni tablet računar konačno je u njihovim rukama, a služiće im kao elektronska sveska, koju će popunjavati na predmetima koji budu podrazumevali to, takođe će na njima instalirati neophodne aplikacije, a logovaće se putem školskog mejla.

Cilj je da da se učenici na početku školske godine naviknu na rad sa najnovijom tehnologijom, a tablet računari su praktični i veoma korisni. Imaju USB OTG kabl uz čiju pomoć možete na tablet povezati razne USB uređaje poput miševa, USB diskova ili USB 3G modema.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tablet je izuzetno tanak i lagan, te samim tim vrlo zgodan za rad. Ima zaobljene ćoškove i ivice, a cela zadnja stranica je matirana, dok su bočne stranice od glatkog materijala što lepo izgleda.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Srednjoškolci su imali samo reči hvale za dobijeni poklon, i veruju da će im puno pomoći tokom naredne četiri godine:

- Sviđa mi se tablet, ima 16 gigabajta, i Google drive pomoću koga ćemo da pratimo bitne prezentacije na časovima.Sada sam se ulogovala na svoj mejl, skinuću potrebne aplikacije i mislim da će nam  Tesla tablet dosta koristiti u izradi domaćih zadataka - rekla je Katarina, jedna od učenica prvog razreda.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Učenici će raditi na Tesla Tabletima 7.85"  a više o njemu možete pročitati OVDE.

Od sada Telegraf možete pratiti i na Vajberu! 

(I.Lazić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA