TELEGRAF LANSIRAO NAJBOLJU APLIKACIJU DO SADA: Pogledajte zbog čega smo uvek za korak ispred drugih! (FOTO)

Nova verzija će vam sigurno olakšati i ulepšati vreme provedeno na našem sajtu, a mi vam garantujemo da ćemo nastaviti da se unapređujemo i slušamo vaše savete kako bismo bili još brži, bolji, dinamičniji i ekskluzivniji

  • 43

Naš portal svakim danom nastavlja da raste, a tome u prilog ide i to što nastojimo da, pored objavljivanja najnovijih i najzanimljivijih vesti iz svih sfera, pratimo i najnovije trendove u dizajnu i tehnologiji, kako biste vi, naši čitaoci, uživali u čitanju vesti putem pametnog telefona gde god da se nalazite. Tim povodom vas sa radošću obaveštavamo da smo na Android marketu (Google Play Store) lansirali novu verziju naše aplikacije koja je, slobodno možemo reći - najbolja i najnaprednija do sada.

Telegraf aplikaciju za Android besplatno možete preuzeti OVDE.

Nova Telegraf aplikacija za Android donosi lepši dizajn, nove funkcije i bolje iskustvo korišćenja.

Novi font i promenjen dizajn celokupnog menija i otvorenih vesti omogućiće veću preglednost i daće lepši osećaj prilikom čitanja.

Ono što ćete prvo primetiti kada otvorite našu aplikaciju je da se sada na početnom ekranu u vrhu nalazi pokretni fokus sa najnovijim i najbitnijim vestima koje će se automatski smenjivati na nekoliko sekundi. Ispod pokretnog fokusa će biti smeštene najnovije vesti.

Za razliku od prethodnih verzija, u vrhu ekrana na sredini nalazi se samo odabrana kategorija na kojoj se trenutno nalazite, a ukoliko želite da pređete iz recimo kategorije "vesti" u kategoriju "zanimljivosti", to možete uraditi jednostavnim prevlačenjem prsta po tom delu ekrana. Sve kategorije su takođe izlistane i u meniju (tri crtice) koji se nalazi u gornjem levom uglu.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Takođe smo poboljšali i pretragu vesti koja sada funkcioniše drastično brže nego pre, pa unesena reč u sekundi izlistava vesti koje je imaju u naslovu. Pretragu je moguće pokrenuti klikom na ikonicu lupe u gornjem desnom uglu.

Ono što bismo posebno istakli je da verzija 4.6.2 donosi poboljšani sistem notifikacija kako nikada ne biste propustili bitne vesti. Pored dosadašnjeg naslova koji se pojavljivao u padajućem meniju Androida, od sada će se prikazivati i slika.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

S obzirom na to da se veličina ekrana na mobilnim telefonima razlikuje, u podešavanjima je korisnicima sada na raspolaganju i promena veličine fonta.

Istakli bismo i da je deljenje vesti iz same aplikacije takođe ubrzano i olakšano. Dovoljan je jedan klik na ikonicu "share" koja se nalazi odmah pored broja komentara kako bi se odmah pojavio meni sa aplikacijama i društvenim mrežama na kojima je možete podeliti.

Nova verzija će vam sigurno olakšati i ulepšati vreme provedeno na našem sajtu, a mi vam garantujemo da ćemo nastaviti da se unapređujemo i slušamo vaše savete kako bismo bili još brži, bolji, dinamičniji i ekskluzivniji.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Telegrafista

    2. novembar 2015 | 13:38

    Meni se ne dopada,a pogotovo taj fokus kako ga već nazivate jer brzo se skloni vest pa moram da čekam,a ne mogu da je nađem odma dole.A prevlačenje na drugu karticu je moglo i pre.

  • Gazda

    2. novembar 2015 | 12:56

    Super je sve pohvale!

  • Cira

    2. novembar 2015 | 13:59

    Pozdrav odlicna je nova platforma Molim vas objasnite mi samo kako da odgledam snimke tipa [dailymotion...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA