Stigao veliki update za Windows 10, evo šta je sve promenjeno! (FOTO)

Između ostalih promena Microsoft je poboljšao i Mail, Calendar, Photos, Groove, Xbox, Store, OneNote, Solitaire i mnoge druge aplikacije

  • 4

Kompanija Microsoft objavila je prvu veću nadogradnju za svoj novi operativni sistem Windows 10. Novi update donosi poboljšanja u svim aspektima platforme , uključujući na hiljade partnera koji su nadogradili svoje drajvere i aplikacije za odličnu kompatibilnost sa Windows 10 OS.

WINDOWS 10 DOBIJA NOVE OPCIJE: Moći ćemo da šaljemo SMS poruke i razgovaramo telefonom preko kompjutera!

Glavne promene koje Microsoft navodi jesu poboljšane performanse i do 30 odsto brže podizanje operativnog sistema u odnosu na Windows 7. Cortana takođe funkcioniše bolje i dostupna je u još nekoliko zemalja, ali ne i kod nas. Internet Edge ima bolje performanse i sigurnost.

Printskrin: Youtube/WinBeta Printskrin: Youtube/WinBeta

Poboljšane su i druge Microsoftove aplikacije: Mail, Calendar, Photos, Groove, Xbox, Store, OneNote, Solitaire i mnoge druge.

Foto: Flickr/DownloadsourceES Foto: Flickr/DownloadsourceES

S ovom nadogradnjom je Microsoft takođe odlučio da im je operativni sistem dovoljno spreman da ga mogu preporučiti velikim organizacijama. Zbog poslovnih korisnika pokrenuta su dva besplatna servisa - Windows Update for Business i Windows Store for Business - i za njihove potrebe je poboljšana zaštita.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: bug.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez cenzure...

    13. novembar 2015 | 11:31

    poboljsane su beze aplikacije koje niko ne koristi...

  • VPN

    16. novembar 2015 | 07:24

    Jel neko probao da li radi PPTP VPN nakon novog update-a? Imao sam problem sa njim, na Windows-u 7, 8,8.1 radi, radi na Linuxu, MAC OS, ali ne i na Windows 10, googlao sam ali sve sto pise, ne funkcionise...

  • VumGames

    16. novembar 2015 | 01:24

    Ja imam dual boot i 7 i 10

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA