IGRATE LoL? Ova promena će vas sigurno OBRADOVATI! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od dizajnera LoL-a je povodom predstojećih promena izjavio da oni do sada nikada nisu davali skinove heroja besplatno, ali da je ovo njihov način da nagrade sve dobre i poštene gejmere

  • 0

Kompanija Riot Games koja je zaslužna za čuveni League of Legends sprema velike promene za 2016. godinu, među kojima je i novi loot sistem.

 

FANOVI LOL-A SPREMITE SE: Čuvena igrica doživeće VELIKE PROMENE!

 

Na kraju meča gejmeri će dobijati nasumično generisane kovčege i ključeve u kojima će se nalaziti korisne stvari poput iznajmljivanja karaktera, skinova kao i potpuno otključavanje karaktera, a ukoliko vam se nešto ne dopadne, nagradu je moguće reciklirati i koristiti u crafting sistemu.

 

Suština ove promene je da ove nagrade neće biti dostupne svima, već samo onim igračima koji se ponašaju lepo u toku partije.

 

Jedan od dizajnera LoL-a je ovim povodom izjavio da oni do sada nikada nisu davali skinove heroja besplatno, ali da je ovo njihov način da nagrade sve dobre i poštene gejmere.

 

Pogledajte video:

 

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Izvor: play.co.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA