SJAJNE VESTI: Moći ćemo da igramo PlayStation 4 video-igrice i na kompjuteru. Evo i kako!

Prema rečima direktora Worldwide Studios-a u kompaniji Sony, Šuheija Jošide, Remote Play za PC i Mac je u završnoj fazi razvoja i uskoro će se pojaviti na tržištu

  • 1

Remote Play opcija na PlayStation-u omogućava prebacivanje video-igrica na prenosnu konzolu PS Vita, a iz ove japanske kompanije potvrdili su da će ova funkcija uskoro biti dostupna i na PC i Mac računarima.

SJAJNA VEST ZA GEJMERE: Niža cena Sony PlayStation 4 u Evropi!

Prema rečima direktora Worldwide Studios-a u kompaniji Sony, Šuheija Jošide, Remote Play za PC i Mac je u završnoj fazi razvoja i uskoro će se pojaviti na tržištu.

Ovim potezom japanska kompanija želi da olakša gejmerima koji vole da se igraju na računarima sa mišem i tastaturom. Pored ovoga, ljubitelji PlayStation-a će moći da uživaju u novim igrama preko računara bez potrebe za nadogradnjom svoje konzole, budući da je većina naslova multiplatformska.

Pored Sony-ja, nezvaničnu aplikaciju sa istom svrhom razvijao i jedan developer, ali se čini da su njegove muke bile uzaludne.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Edd

    30. novembar 2015 | 18:31

    I ponovo, Sony, kopira Microsoft. Ovo je već moguće sa Xbox One

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA