NOVA JAKA FORA ZA FACEBOOK: Šerujte svoje i tuđe komentare kao postere! (FOTO)

Ukoliko ste ljubitelji dobrih komentara, poštovaoci tuđih britkih citata, dobrih fora ili mudrih misli, od sada možete sa Telegrafa da ih direktno šerujete na svoj Facebook profil... i to u formi - POSTERA! I to samo jednim klikom!

  • 1

Telegraf ponovo pomera standarde na ovdašnjoj online medijskoj sceni. Ukoliko ste ljubitelji dobrih komentara, poštovaoci tuđih britkih citata, dobrih fora ili mudrih misli, osim što možete da ih ostavite u komentarima na tekstove, od sada možete sa Telegrafa da ih direktno šerujete na svoj Facebook profil... i to u formi - POSTERA! I to samo jednim klikom!

 

Dakle, od sada na Facebook-u možete podeliti najzanimljivije komentare koji se nalaze u našim vestima, a koje ste sami ostavili ili su ih drugi čitaoci postavljali. Dovoljno je da odete na komentar i kliknete na "podeli" ("share").

 

TELEGRAF LANSIRAO NAJBOLJU APLIKACIJU DO SADA: Pogledajte zbog čega smo uvek za korak ispred drugih!

 

Printskrin: Telegraf

Printskrin: Telegraf

 

Opcija "Podeli" nalazi se pored svakog komentara, a klikom na nju otvoriće se prozorčić koji je isti kao kada želite da podelite vesti, video-snimke i ostali sadržaj na Facebooku.

 

Na komentar koji ste odabrali da šerujete moguće je dodati i sopstveni, a svaka osoba koja klikne na post koji ste podelili automatski će biti odvedena na vest na kojoj je on postavljen.

 

Printskrin: Telegraf

Printskrin: Telegraf

 

Komentare je moguće šerovati putem sajta.

 

Pozivamo vas da nastavite sa ostavljanjem komentara na našim vestima, učestvujete i kreirate konverzacije na našem sajtu, a mi vam garantujemo da ćemo nastaviti da se unapređujemo i slušamo vaše savete kako bismo bili još brži, bolji, dinamičniji i ekskluzivniji.

 

Printskrin: Telegraf

Printskrin: Telegraf

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    8. decembar 2015 | 14:33

    Mnogo je bolje kad vam ugase svetlo, nego kad vam upale mrak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA