ASUS u Srbiji ekskluzivno predstavio prvi laptop na svetu sa VODENIM HLAĐENJEM, a možete ga i vi isprobati (FOTO)

Promocija ASUS GX700 laptopa traje do kraja ove sedmice (22-24. januara), od 12 do 20 časova u ASUS shopu, na drugom spratu TC Ušće

  • 1

Da promocija može biti veoma zabavna i za stare i za mlade dokaz je promocija ASUS GX700 laptopa, prvog laptopa na svetu sa vodenim hlađenjem. Pored toga što mogu videti i isprobati GX700, posetioci mogu uživati u eksperimentima koji na jednostavan i zabavan način objašnjavaju naučne principe koji su korišćeni u izradi ovog moćnog uređaja.

ASUS osvojio pet nagrada za inovacije na CES 2016 sajmu!

Promocija traje do kraja ove sedmice (22-24. januara), od 12 do 20 časova u ASUS shopu, na drugom spratu TC Ušće.  Posetioci tokom sva tri dana mogu ne samo videti, nego i učestvovati u izvođenju eksperimenata, uz pomoć „Ludog naučnika“ i njegovih asistenata.

Centralni događaj će biti u subotu 23.01.2016. u 18h, kada će poznati Youtuber Dušan Srbljak – BraDule održati prezentaciju o GX700 laptopu i načinu na koji funkcioniše vodeno hlađenje, koje omogućava da ovaj laptop ima performanse u rangu najbržih desktop računara.

Foto: Promo Foto: Promo

ASUS ROG GX700 – desktop performanse u telu laptopa

Pored vodenog hlađenja, GX700 ima još par neverovatnih osobina. Pre svega, u njemu se nalazi NVIDIA GTX980, desktop grafička karta, pa su grafičke performanse neuporedivo bolje od drugih laptopova na našem tržištu. Pokreće ga Intel Core I7- 6820HK procesor, koji je fabrički otključan i moguće ga je overklokovati, što je ASUS iskoristio na najbolji mogući način. Ne samo da je moguće overklokovati procesor, nego je uz pomoć priloženog softvera moguće lako podići radne taktove i grafičke karte i memorije. Rezultat je laptop koji svojim performansama obara s nogu, pa će zadovoljiti potrebe ne samo najzahtevnijih ljubitelja igara, nego i profesionalaca koji se bave obradom videa i zvuka ili izradom kompleksnih 3D scena.

Foto: Promo Foto: Promo

ASUS GX700 će se u prodaji u Srbiji naći tokom februara. Više o ovom fantastičnom laptopu možete naći na sledećem linku http://www.goo.gl/Prz347.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    26. februar 2016 | 22:37

    Pretpostavljam da će nove generacije gaming laptop-ova imati desktop procesorske i grafičke čipove... Situacija je takva sa Sager, Aorus i Clevo prenosnicima, koji su, istina, manje dostupni našem tržištu. Premda je značajna mobilnost gaming laptop-ova sve češće diskutabilna, ipak je dovoljna da potencijalni kupci sa adekvatnim novčanim sredstvima razmotre kupovinu istih, za većinu svojih potreba... Iskreno, imati ovakav hardver je, makar alternativno, lepo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA