COMTRADE NAJBOLJI DISTRIBUTER U JUGOISTOČNOJ EVROPI: Prestižna nagrada otišla u ruke domaće kompanije

Impozantan uspeh domaće kompanije koja je odnela nagradu ispred distributera koji pokrivaju čak 17 zemalja, od kojih samo Rumunija i Turska nude tržišta sa više od 94.000.000 stanovnika

  • 3

Kompanija Comtrade Distribution osvojila je prestižnu nagradu "Distributer godine" za teritoriju jugoistočne Evrope, na 14. po redu "DISTREE Europe, Middle East & Africa (EMEA) channel" manifestaciji, koja se održava u Monaku od 24. do 27. februara.

IT gigant iz Silicijumske doline kupio Comtrade tehnologiju!

Na manifestaciji "DISTREE Europe, Middle East & Africa (EMEA) channel" koja se održava već osmu godinu zaredom, upriličena je dodela nagrada pod nazivom "EMEA Channel Academy 2016 Awards".

Comtrade Distribution je bio na užoj listi kandidata, a pored ove kompanije, na listi su se našle još i: Arena, AVTERA, CD-Media, Damkalidis, Globalsat, Grivakis, INDEX, Info Quest, iSquare, Microline, Nedis, Oktabit, Realview Digital i Skin Media.

U ovako jakoj konkurenciji, Comtrade Distribution je pretekao distributere koji su preko 30 godina na tržištu i pokrivaju čak 17 zemalja. Uspeh koji je domaća kompanija postigla je impozantan, budući da su se u istoj grupi takmičili vodeći distributeri iz Rumunije i Turske koji na raspolaganju imaju nemerljivo veća tržišta i mnogo više potencijalnih glasova svojih partnera i kupaca.

Foto: Comtrade Foto: Comtrade

Comtrade Distribution je vodeći regionalni distributer IT opreme, pametnih telefona i potrošačke elektronike, sa više od 5.000 proizvoda najvećih svetskih brendova i više od 2.000 zaposlenih u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

- Zahvaljujemo se svima koji Comtrade doživljavaju kao pouzdanog partnera i koji su svojim glasovima i ukazanim poverenjem omogućili da u oštroj konkurenciji osvojimo ovu prestižnu nagradu - istakli su iz ove kompanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • becar

    27. februar 2016 | 14:16

    Fantasticno! Nadam se da ovakve firme u buducnosti nece izazivati ovakvu paznju zbog toga sto ce tuspesne firme postati masovna i uobicajena pojava za Srbiju:))

  • Prof Hadzi-Tanovic

    28. februar 2016 | 15:45

    Bravo za Jevrosimovica,uneo je sportski duh u firmu i zato je ComTrade najbolji,kao sto smo i u sportu!Jos jednom sve cestitke,ali idemo dalje,cekaju nas novi "mecevi" Prof Hadzi-Tanovic

  • Sasa

    3. mart 2016 | 14:19

    Svaka cast. Znaci, covek je skroz poslovan i jako inovativan.. Moj doprinos tebi je uzet Tesla smartfon i Tesla tablet... Znaci, sve je vrh... a i nisu neki novci u pitanju... Uzeo sam drugi TV, sledeci je Tesla tv... I samo tako nastavi... Imas moju podrsku ka svemu sto radis u nasoj zemlji... Pozdrav....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA