ANDROID VIŠE NEĆE BITI ISTI: Google je ovom promenom RAZBESNEO korisnike (VIDEO)

Mnogi korisnici su već počeli da se na Twitteru protive mogućoj Googleovoj odluci o odbacivanju jedne bitne funkcije Androida

  • 2

Video-snimak koji je Google objavio na YouTubeu i Twitteru izazvao je negodovanje od strane korisnika Androida, jer je on prikazao telefon koji nema ikonicu za glavni meni, takozvani "app drawer".

Novi virus vam može OBRISATI sve podatke i NAPRAVITI OGROMAN RAČUN za telefon!

Snimak je pokazao Google Now Launcher sa ikonicama telefona, kamere i kontakata, bez čuvenog "app drawera" koji klikom otvara meni sa svim instaliranim aplikacijama.

Naravno, na internetu su odmah počele spekulacije o tome da li će Android N, nova verzija operativnog sistema koji će se pojaviti ove godine, u potpunosti izbaciti "app drawer" ili će ipak ostaviti korisnicima mogućnost da je sami uključe odnosno isključe.

Po mišljenju mnogih korisnika Androida, "app drawer" je bitna funkcija koja ovaj operativni sistem razlikuje od Apple-ovog iOS-a.

Ona omogućava korisnicima da sami određuju način na koji će se prikazivati aplikacije na njihovom telefonu. Mnogi korisnici su već počeli da se na Twitteru protive mogućoj Googleovoj odluci o odbacivanju ove funkcije.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Britva

    1. mart 2016 | 14:00

    Razbesneo sam se....

  • aleksandar

    2. avgust 2016 | 12:37

    Shodno ovom tekstu trebali bi da pripremite neki u vezi toga kako povratiti “app drawer” na uredjajima koji ga nemaju (Huawei, G5, MIUZU,...). A da nije samo puko instaliranje launchera koji ga poseduju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA