OD TVORACA WARCRAFTA I DIABLA STIŽE NOVA PUCAČINA: Gejmeri, evo kada ćete moći da je igrate (VIDEO)

Pre zvaničnog pojavljivanja će prethoditi otvorena beta koja će trajati od 5. do 9. maja

  • 1

Predstojeća pucačina iz Blizzarda pod nazivom Overwatch, zvanično će se pojaviti 24. maja, a potvrđeno je da će se tog datuma pojaviti za sve najavljene platforme - Xbox One, PC i  PlayStation 4.

FENOMENALNO: Pucačina koju igrate u realnosti koristeći vaš mobilni telefon!

Pre zvaničnog pojavljivanja će prethoditi otvorena beta koja će trajati od 5. do 9. maja, tokom koje će Blizzard testirati servere za komercijalnu verziju Overwatcha koja će prvog dana imati jako puno posetilaca.

Za one koji naruče igru beta test će početi dva dana ranije, odnosno 3. maja. Kao nagradu će dobiti pravo na pozivanje još jednog prijatelja u ekskluzivnu betu, kao i niz kozmetičkih dodataka za heroje nakon što igra zvanično izađe.

Blizzard je priredio dve posebne edicije igre. Origins Edition u sebi sadrži pet ekskluzivnih skinova koji prikazuju neke od likova u izdanju temeljenom na njihovoj pozadinskoj priči, kao i dodatke za World of Warcraft, Diablo i Heroes of The Storm. Ova verzija za PC košta 59,99 evra, dok je za Mac, PlayStation 4 i Xbox One 69,99 evra.

Obična digitalna verzija koštaće 39,99 evra.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petar

    10. mart 2016 | 09:12

    Gledao sam gameplay za igricu. Očigledno je da je inpiracija za igricu bio Valve-ov TF2 (Team Fortress 2). Igrica je preskupa, po gameplay-u koji sam video, po meni bi igrica trebala da vredi oko 40 evra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA