Zbog ovih funkcija će novi Android biti NAJBOLJI do sada (VIDEO)

Android 7.0 N će se najverovatnije pojaviti na jesen ove godine, a već sada su se izdvojile neke opcije koje će korišćenje ovih telefona učiniti boljim nego pre

  • 12

Google je objavio prvu verziju novog Androida koji je za sada poznat pod oznakom N. Iako će se on pojaviti tek na jesen ove godine, već sada se izdvojilo nekoliko novih funkcija koje će se korisnicima sigurno dopasti.

PRVI SNIMAK NOVOG ANDROIDA: Još bolji i brži sa puno NOVIH OPCIJA!

1. Pre svega, sada će korisnici moći da podele ekran na dva dela kako bi istovremeno koristili dve različite aplikacije. Android N će omogućiti i podešavanje veličine podeljenog ekrana, u zavisnosti od potreba korisnika.

2. Android 7.0 N će takođe doneti mogućnost odgovaranja na poruke direktno iz notifikacija, a novi interfejs će prikazivati više informacija.

3. Google će sa novom verzijom Androida predstaviti i Project Svelte koji za cilj ima smanjivanje opterećenosti RAM memorije, što će doprineti boljem radu telefona.

4. Meni sa prečicama će takođe doživeti promene i nekoliko novih opcija, pa će korisnici moći da menjaju poziciju i dodaju nove ikonice.

Printskrin: Youtube/Google Maps Printskrin: Youtube/Google Maps

5. Ako kojim slučajem često dobijate previše notifikacija, Androdi N će omogućiti lakše sortiranje i pregled istih.

6. Jedna od novih stvari koje će doneti novi Android je i poboljšana efikasnost baterije.

7. Android 7.0 će svim korisnicima doneti novu opciju pod nazivom "Night Mode", koja će automatski smanjivati osvetljenost ekrana, zvuk notifikacija i slične stvari kada legnete da spavate, a sve to bazirano na vremenu i lokaciji vaše kuće.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: techviral.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA