OTKRIVENA VELIKA TAJNA APPLE-A: Osim novog iPhone-a, predstaviće i ovo čudo (FOTO) (VIDEO)

Kompanija Apple najavila je događaj pod nazivom "Let us loop you in" za 21. mart, a tog datuma će pored novog iPhone-a predstaviti još jedan uređaj

  • 0

Apple će 21. marta predstaviti novi manji iPhone SE koji će biti naslednik 5S modela, ali će prema najnovijim informacijama predstaviti i naslednika iPad Air 2 tableta. Reč je o uređaju koji će imati ekran dijagonale 9,7 inča i koji će preuzeti neke odlike novog iPad Pro tableta.

APPLE RAZBIO NAJVEĆI MIT IPHONE-A: Evo da li će zatvaranje aplikacija produžiti trajanje baterije!

Naime, na YouTube kanalu TechSmart pojavila se prilično verodostojna verzija iPada. Tačnije, na osnovu “izgubljenog” zaštitnog kućišta za novi iPad, obrnutim inženjeringom napravljen je 3D print novog uređaja.

Tako bi novi iPad mogao da ima četiri zvučnika - po jedan u svakom uglu uređaja. Na jednoj od dužih stranica tableta vidljiv je još jedan priključak, a pretpostavlja se da će on služiti za eksternu tastaturu koju će možda isporučivati sam Apple u obliku nekog spoja tastature i zaštitnog kućišta.

Printskrin: Youtube/TechSmartt Printskrin: Youtube/TechSmartt

Tastature više neće biti nužno spajati pomoću Bluetootha (manja potrošnja baterije, a i u tastaturu je u idealnim uslovima moguće smestiti dodatnu bateriju, što produžava rad).

Postoji i maleni izrez ispod kamere, što je po svemu sudeći prostor za LED blic, a iako se priča o tome da će Apple izbaciti klasični priključak za slušalice i ostaviti samo “lightning” ulaz, priključak za slušalice je i dalje tu.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA