POMOZITE GOOGLE-U: Predložite ime za novi Android (VIDEO)

Glasanje se odvija putem aplikacije, a pored unapred odabranih odgovora, svaki od korisnika može da odabere neko potpuno novo ime

  • 16

Google je pokrenuo anketu pomoću koje želi da zajedno sa korisnicima smisli ime predstojeće verzije Android operativnog sistema. Iako se spekulisalo da će novi Android nositi ime Nutella, ona trenutno nije u užem izboru.

Zbog ovih funkcija će novi Android biti NAJBOLJI do sada!

Sundar Pičai je krajem prošle godine istakao da bi novi Android mogao biti nazvan po jednom indijskom dezertu, ali je isto tako napomenuo da bi u potrazi za novim imenom mogli da posegnu online anketama.

Anketa je trenutno dostupna putem aplikacije Google Opinion Rewards, ali nemaju svi korisnici privilegiju da učestvuju u njoj.

Prema pisanju sajta "Slash Gear", ova anketa sadrži polje u koje korisnici moraju da odgovore na pitanje: "Koje ukusno jelo vam pada na pamet, a da počinje sa slovom N?".

Drugo pitanje nudi nekoliko mogućih odgovora iz užeg izbora među kojima su:Napoleon, Nut Brittle, Nachos, Nori, Noodles, Nougat, Neapolitan Ice Cream.

Sva dosad navedena imena zvuče mnogo bolje od naziva koji Google interno koristi za novi Android, a to je New York Cheesecake.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA