OVO JE NOVI INSTAGRAM: Cecina ćerka i Zorannah poludele za ovom aplikacijom (FOTO) (VIDEO)

Drobio je zamišljena kao društvena mreža za ljubitelje mode, a nekoliko dana nakon što je predstavljena njoj se pridružilo na hiljade ljudi, među kojima su i brojne javne ličnosti

  • 8

Pre nekoliko dana pojavila se nova društvena mreža koja već sada pretenduje da postane novi Instagram. Reč je o aplikaciji Drobio.

OVA APLIKACIJA ĆE SPASAVATI ŽIVOTE: Zaboravite na zvanje vatrogasaca, policije i Hitne pomoći! (VIDEO)

Drobio je zamišljena kao društvena mreža za ljubitelje mode. Ona korisnicima omogućava praćenje najnovijih modnih trendova i odeće koju nose poznate ličnosti, ali i njihovi prijatelji.

OVO JE "NAJOPASNIJA" APLIKACIJA NA SVETU: Isprobajte je na sopstveni rizik

Pored toga, korisnici će samo jednim klikom moći da na internetu pronađu svaki odevni predmet koji im se dopao, a koji se na Drobiu nalazi na objavljenim fotografijama. To znači da više nećete morati da guglate brendove i tražiti svaku stvar odvojeno, već će Drobio to učiniti za vas.

POŠALJITE KOŠARKAŠKU LOPTU PREKO FB MESSENGERA, kliknite na nju i gledajte ŠTA SE DEŠAVA! (FOTO)

Ova aplikacija trenutno ima bazu podataka sa više od 700.000 različitih komada odeće 300 svetskih brendova, a taj broj će se uskoro povećati na milion, s obzirom na to da njeni tvorci redovno ažuriraju dostupnu odeću kad god se pojavi nova modna kolekcija. Takođe, svakog dana se po 10.000 novih odevnih predmeta dodaje u bazu.

Printskrin: itunes.apple.com Printskrin: itunes.apple.com

Princip funkcionisanja Drobia je sledeći. Korisnik kreira nalog, nakon čega isto kao i na Instagramu može da zaprati profile drugih ljudi i poznatih ličnosti. Kada je ovaj korak završen, počinje se sa kreiranjem virtuelnog garderobera tako što se objavljuju fotografije odevnih kombinacija, od kojih je svaki odevni predmet potrebno "tagovati", odnosno odabrati brend, kategoriju kojoj pripada, boju...

Printskrin: itunes.apple.com Printskrin: itunes.apple.com

Koliko je Drobio popularan, pokazuje i činjenica da je nekoliko dana nakon pojavljivanja koristi već nekoliko hiljada ljudi, među kojima su i domaće poznate ličnosti kao što su Zorannah, Izabela Rakonjić, ali i Anastasija Ražnatović, Nikolija, Nataša i Kristina Bekvalac. 

Drobio aplikacija je dostupna za Android i iOS i besplatno je možete preuzeti OVDE, a tu je naravno i zvanični web-sajt www.drobio.com.

Pogledajte kako se Drobio koristi:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    22. mart 2016 | 20:11

    Јој ма нек је Цецина ћерка полудила

  • murš

    22. mart 2016 | 23:02

    jel se to maže na leba.. e, zbog ovakvih stvari će da propadne ovaj svet.

  • Stojko

    22. mart 2016 | 22:51

    Mene realno zanima i sta Gastoz i Miki iz Mandrilova kazu na to sto je Cecina cerka luda za novim Instagramom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA