NEMA VIŠE KOMŠIJINOG VAJERLESA: Tapete koje blokiraju Wi-Fi "da izađe"

Vaša veb tvrđava će od sada biti sigurna, ali ako pokušavate da prodrete u susedovu, manite se ćorava posla - srebrni kristali su njeni stražari

  • 0

Naučnici sa Politehničkog instituta u Grenoblu i iz Papirno-tehničkog centra razvili su potpuno novi proizvod, toliko dobar da je neophodan, tapete od srebrnih kristala koje vašim komšijama blokiraju pristup vašem dragocenom vajerlesu.

Srebrni kristali su tako razmešteni da su u stanju da blokiraju samo pojedine frekvencije - između ostalog i onu koja je vama verovatno najdragocenija. Sledeći put kada vam se uspori brzina preuzimanja filma, koji želite odmah da skinete - setićete se ove rečenice.

Postavlja se logično pitanje, šta se desilo sa vajerlesom zaštićenim lozinkom? Ništa, apsolutno ništa. To treba da uradite svejedno, bez obzira na to da li ćete staviti ove tapete ili ne. Ali ako vas šifrovanje iz nekog razloga smara, onda razmislite o ovim tapetama.

Osim ako nekim čudom nemate prozore. U tom slučaju znaju da zabaguju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA