DO POSLA PREKO MOBILNOG TELEFONA: Ova aplikacija vam omogućava da nađete posao u Srbiji (VIDEO) (FOTO)

Aplikacija Poslonaut je nastala u saradnji beogradskog startapa i subotičke kompanije Infostud. Za samo nekoliko dana preuzeta je preko 1.000 puta i zabeležila prosečnu ocenu 4.7

  • 2
Foto: Promo Foto: Promo

Nova aplikacija za traženje posla Poslonaut, namenjena mladima koji su u potrazi za dopunskim i privremenim poslovima, omogućava korisnicima da za svega nekoliko minuta putem svog pametnog telefona pretraže ponudu poslova u svojoj neposrednoj okolini i kontaktiraju poslodavca.

Aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje, nakon besplatnog preuzimanja sa Google play store-a, korisnici prema svojoj lokaciji, mogu da pretražuju raspoložive oglase za posao.

Najveća prednost ovakve potrage za poslom ogleda se u njenoj jednostavnosti i brzini - pregledom konkretnog oglasa na svom telefonu korisnici dobijaju više informacije o slobodnoj poziciji, a mogu odmah da kontaktiraju poslodavce i dodatno se raspitaju.

U ponudi su poslovi iz gradova širom Srbije. U prvoj fazi, korisnici će moći da pretražuju oglase u oblastima kao što su: ugostiteljstvo, obezbeđenje, administracija, trgovina i prodaja, itd.

Aplikacija je nastala u saradnji beogradskog startapa i subotičke kompanije Infostud. Za samo nekoliko dana preuzeta je preko 1.000 puta i zabeležila prosečnu ocenu 4.7.

Foto: Promo Foto: Promo

- Za sada imamo odlične povratne reakcije kroz samo testiranje, a i na društvenim mrežama dobijamo poruke podrške i potvrdu da je aplikacija upravo što je potrebno i što je nedostajalo na tržištu zapošljavanja. Na ovaj način želimo da papirni oglasi na izlogu i vratima radnji odu u apsolutni zaborav. Vreme je da takve poslove dovedemo u 21. vek kako bi bili dostupniji svima  - istakao je Nemanja Stefanović, vođa tima koji radi na razvoju aplikacije.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    7. april 2016 | 16:00

    Odlicno smisljeno , samo se nadam da ce uskoro i kod nas u Republici Srpskoj da bude u ponudi

  • Sat

    8. april 2016 | 12:30

    Ovo je odlično za bahate poslodavce da mogu brzo da menjaju zaposlene koje države na žalost ne štiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA