KONKURENCIJA IPHONE-U I SAMSUNGU: Microsoft sprema telefon sa 8 GB RAM memorije

U pitanju je novi telefon pod nazivom Surface Phone, koji bi mogao da poveća popularnost Windows smartfona zahvaljujući naprednom i snažnom hardveru

  • 9

Ako je verovati glasinama koje već neko vreme kruže internetom, kompanija Microsoft radi na novom uređaju koji će se zvati Surface Phone. Ovaj pametni telefon bi mogao da označi novi početak na tržištu telefona za čuvenu kompaniju.

MICROSOFT PRIZNAO PORAZ: Prodaja Windows Phone telefona gora neko ikad pre!

Prema najnovijim informacijama koje su se pojavile, Surface Phone će dolaziti za zaista ozbiljnim i naprednim hadverom.

Microsoft je nedavno otkrio da će Windows 10 Mobile podržavati tek najavljeni Qualcomm Snapdragon 830, pa je vrlo moguće da će Surface Phone dolaziti baš sa ovim čipsetom.

S obzirom na to da je najavljeno da će Snapdragon 830 podržavati čak 8 GB RAM memorije, velika je verovatnoća da će novi pametni telefon Microsofta dolaziti sa ovolikom količinom RAM-a.

Ukoliko bi Surface Phone dolazio sa ovako naprednim hardverom, Microsoft bi u svojim rukama imao opaku zver koja bi mogla da se takmiči sa najpopularnijim telefonima današnjice.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: ubergizmo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Григорий

    28. april 2016 | 15:56

    Džabe kreče...sve dok imaju windows u njemu može imati i 128 GB to će kupiti samo ili entuzijasti ili totalni amateri kojima to neko uvali...

  • Šmi

    28. april 2016 | 15:28

    Džaba sve Samsung je NO. 1!

  • Stefan

    29. april 2016 | 03:17

    Brate,al povećavaju ram memorije mobilnim telefonima,prosečan komp(mislim na neku zlatnu sredinu)varira od 4-8 gb rama,a zamisli tek telefon...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA