OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA FACEBOOKA: Rad u čuvenoj kompaniji je pravi PAKAO

U knjizi "Chaos Monkeys: Obscene Fortune and Random Failure in Silicon Valley" piše i da kompanija Facebook ima posebnu službu pod nazivom Sec koja prati aktivnost radnika

  • 6

Antonio Garsija Martinez bio je zaposlen u kompaniji Facebook od 2011. do 2013. godine, a nakon što je dobio otkaz žestoko se obrušio na Marka Zakerberga, pa je u knjizi "Chaos Monkeys: Obscene Fortune and Random Failure in Silicon Valley" izneo kako zapravo izgleda rad u najpopularnijoj društvenoj mreži.

FACEBOOK NAS CENZURIŠE, ali pomoću ovog TRIKA možete da ih prevarite!

Pre svega, Martinez je rad u Facebooku uporedio sa životom u Severnoj Koreji i Rimskim carstvom, jasno aludirajući na kult "Velikog Vođe", koji prema njegovim rečima Mark Zakerberg tako pažljivo neguje i obožava.

- Osećaj rada u Facebooku je vrlo sličan osećaju života u Severnoj Koreji ili Kubi. Na zidovima su polepljeni slogani, svi smo nosili uniforme. Shvatio sam da je reč o pojavama kakvima smo svedočili više puta, a pamti ih i istorija. Radi se o egomanijacima koji imaju svoje divlje vožnje, tako smo i svi mi u Facebooku bili samo pešaci u velikoj igri još većeg Marka Zakerberga - tvrdi Martinez.

U pomenutoj knjizi piše i da kompanija Facebook ima posebnu službu pod nazivom Sec koja prati aktivnost radnika.

Martinez naglašava i kako je bilo prigovora na ženske radnice ako su njihove suknje, prema mišljenju vladajuće strukture, bile prekratke.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djek

    4. jul 2016 | 15:37

    A kolika tije bila plata?

  • AntiBot

    4. jul 2016 | 16:11

    Ovo sa lultom velikog vodje me podseca na nasu zemlju....

  • vlada

    4. jul 2016 | 16:42

    Lupa gluposti, samo da se proda knjiga. Znam naseg coveka koji radi u FB, kaze skroz opustena atmosfera, radi se ali imas izuzetne uslove. Niko te ne kinji kao kod nas u Srbiji a pritom si lepo placen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA