ZABRANJENO VOĆE: Diablo III se u Kini prodaje kao ananas (VIDEO)

S obzirom na to da kinesko ministarstvo kulture još nije odobrilo prodaju ove igrice u njihovoj zemlji, onlajn trgovci ga prodaju "maskiranog" u ovo egzotično voće

  • 0

Uskoro će leto. Vreme je za letnje voće: lubenice, ananas i Diablo 3. Onlajn trgovci u Kini pokušavaju da zaobiđu zakon, “maskirajući” Diablo 3 u “veliki ananas”, jer kinesko ministarstvo kulture i dalje nije odobrilo prodaju ove igrice u njihovoj zemlji.

Ako ste mislili da je ananas ukusan, da li ste možda probali “Veliki ananas 3 – zvanična verzija za azijske servere, sa podrškom za sve jezike“. Kinezi sigurno jesu.

Iako zakon ne dozvoljava prodaju nedozvoljene robe, online prodavci su na duhovit način uspeli da se oglase na sajtovima za prodaju.

Ime “veliki ananas” u kineskom jeziku je zaparavo igra reči, a veliki ananas se izgovara kao “da boluo”, što na neki način podseća na “Diablo” (đavo), prenosi "TechInAsia".

Igrači svakako neće imati puno problema da pronađu igricu, jer, poprilično je logično da jedan “veliki ananas” ne može da košta 60 dolara.

Trenutno je posao sa “ananasima” napravio bum, ali je pitanje vremena kada će kineska kompanija za onlajn prodaju "Taobao" početi da uklanja ovo lažno voće iz ponude.

Ukoliko se ikada zadesite u Kini, u video klipu ispod, možete da naučite kako se na kineskom kaže “ananas”:

(Izvor: Nove igrice)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA