ČUDO U PUSTINJI: Genijalni dizajn novog stadiona u Emiratima (FOTO)

Libanska dizajnerska firma izradila je projekat novog stadiona, koji za infrastrukturu koristi okolni pejzaž, a za izgradnju materijale s lica mesta, i koji se snažno oslanja na prirodno osvetljenje

  • 2

Libanska dizajnerska firma "MZ Arhitekts" izradila je projekat stadiona u pustinji Al Ain u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sa jednim ciljem - da se maksimizuje okolni pejzaž pretvaranjem u infrastrukturu same građevine.

Na 200.000 kvadratnih metara, ova struktura snažno se oslanja na resurse koji se mogu naći na samom lokalitetu - kamen i prirodno osvetljenje.

Pogledajte foto-galeriju:

(Izvor: MZ Architects)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • soco

    4. jun 2012 | 04:12

    Za svo njihovo crno zlato ja tu nebih ziveo,jadni oni kad nafta bude zamenjena. Ona stara jevrejska,"dabogda imo pa nemo", pokrepace ko misevi. Nisam ja njima ljubomoran, nego, nego nemoze sve za pare, vestacka ostrva, najvisi soliter na svetu, (uzgred cuti se o njemu, ljulja se), skijanje u sred pustinje,a kulturu narocito nemogu nikako da kupe. NWO.

  • Stranac

    3. jun 2012 | 16:12

    To samo oni mogu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA