SOUTH PARK: Postanite peti član družine u novoj igrici "The Stick of Truth" (VIDEO)

Direktno od kreativnih umova Meta Stona i Treja Parkera, tvoraca jednog od najbeskrupuloznijih serijala “Saut Park”, biće prvo RPG ostvarenje koje nosi naziv slavnog crtaća

  • 0

Predstojeća igra koja stiže direktno od kreativnih umova Meta Stona i Treja Parkera, tvoraca jednog od najbeskrupuloznijih serijala “South Park”, biće prvo RPG ostvarenje koje nosi naziv slavnog crtaća.

Za izdavanje igrice, čiji će pun naziv biti “South Park: The Stick of Truth”, biće zadužen proslavljeni studio THQ (Company of Heroes, Saints Row, Metro…). Kako programeri kažu, moći ćemo da se rugamo drugim likovima u igri, tako da ako Kartmenu kažete da je: “Fat ass”, on će vam prikladno i odgovoriti.

Kao i sa većinom novih igrica, i u ovoj možete da dobijete pregršt novih stvarčica za likove ukoliko razrešite kesu i naručite je već danas.

S obzirom na to da poslednjih nekoliko epizoda serije South Park nisu bile sjajne, ostaje nada da će ipak ovo ostvarenje biti za koju klasu ispred. Kako možemo videti iz trejlera, ova igrica donosi dosta satire i nadamo se puno komične akcije.

Datum izlaska ovog noviteta je 5. mart 2013 za Xbox 360 i PS 3, a vi pogledajte trejler.

(Telegraf.rs / Izvor: NoveIgrice.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA