STIGAO U SRBIJU: Samsung Galaksi S III u prodaji od 15. juna! (VIDEO)

Galaksi Nout II možda stiže na tržište u oktobru, ali trenutno glavna tema iz Samsungovog tabora je nova perjanica južnokorejskog giganta: prvi Android telefon koji je pratio hajp sličan onom oko novih Ajfona

  • 0

Nedugo nakon evropske premijere nova perjanica Samsunga - Galaksi S III - stigao je i u Srbiju, a sinoć je zvanično najavljen njegov dolazak na domaće tržište.

U prodaji će biti od 15. juna, a već se zna da će ga ponuditi sva tri domaća mobilna operatera.

Naslednik najpopularnijeg Android smartfona Galaksi S II modela dolazi u beloj i plavoj boji. Ekran od 4,8 inča rezolucije 1280 x 720 (306 piksela po inču), izrađen od Gorilla Glas 2 stakla, poseduje 1 GB RAM memorije, četvorojezgarni procesor na 1,4 GHz i prednju i zadnja kamera od 1,9 odnosno 8 megapiksela - teži pukih 133 grama.

U pretprodaji je već poručeno 9 miliona primeraka, a u Ujedinjenom Kraljevstvu, gde je SGS lansiran pre oko mesec dana, sam telefon može se nabaviti za oko 500 funti, dok operateri nude različite pakete. U zavisnosti od operatera, uređaj se može dobiti besplatno uz dvogodišnji ugovor i pretplatu od oko 35 do 50 funti.

U Americi, međutim, neće sve proći bez problema, pošto je Epl odlučio da zatraži privremenu zabranu njegove distribucije, iz istih razloga zbog kojih i za svaki drugi Samsungov telefon to traži: zbog sličnosti sa Ajfonom. Samsung najavljuje da će nastaviti po svom planu i da neće sedeti skrštenih ruku.

Kakve će cene ponuditi domaći operateri još uvek se ne zna: u međuvremenu, pročitajte njegovu usporedbu sa direktnim takmacima na tržištu.

Pogledajte video:

(Izvor: B92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA