MOĆNI KOREJAC: LG Optimus 4X HD sa četiri jezgra dostupan u Evropi!

Pored ekrana dijagonale 4,7 inča i procesora sa pet jezgara, ovaj telefon poseduje najizdržljiviju bateriju među smartfonovima: on je brz i uskoro stiže i u Srbiju

  • 2

Smartfon kompanije LG prvi koji poseduje procesor sa četiri jezgra Optimus 4X HD, od sada je dostupan u prodavnicama širom Evrope, a u narednim mesecima će biti dostupan i korisnicima u Srbiji - o ovom telefonu smo pisali pre nekoliko meseci, kada je prvi put predstavljen.

Jedna od glavnih karakteristika Optimus 4X HD telefona je NVIDIA Tegra 3 procesor, koji koristi peto jezgro za najefikasniju potrošnju električne energije.

Za maksimalan rad, Tegra 3 koristi sva četiri jezgra, ali kada je u stend-baj načinu rada, procesor se okreće ka petom jezgru, onom koje je bezbednije za bateriju. Specijalno za model Optimus 4X HD uveden je i Eko-Mode, koji korisnicima omogućava da ručno ugase bilo koje jezgro Tegra 3 procesora.

Telefon je poboljšan i novom SiO+ baterijskom tehnologijom koja obezbeđuje više snage i duži vek trajanja baterije ujedno zadržavajući tanak oblik telefona, ali i Kvik memo (Quick) aplikacijom koja omogućava da se objekti koji se nalaze u beleškama direktno i brzo podele preko interneta.

Predsednik i izvršni direktor kompanije LG Elektronik mobajl komjunikejšn Jong-seok Park je kazao da je Optimus 4X HD brz, ali brzina nije jedino što čini ovaj pametni telefon tako dobrim.

- Različita iskustva korisnika naših uređaja i izuzetan doprinos zaposlenih kompanije LG Elektronik doveli su do stvaranja ovog naprednog modela. Optimus 4X HD značajno je pomerio granicu u čitavoj industriji, zahvaljujući visokim performansama i izuzetnom stilu - dodao je Park.

Pored ekrana dijagonale 4,7 inča, ovaj telefon poseduje najizdržljiviju bateriju među kvad-kor smart telefonima.

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    12. jun 2012 | 21:40

    Imam Lg Optimus 2x,odlican je,i jedino sto bih hteo ke veci,tj jos veci ekran od ovog(4 inca).Sledeci ce biti od bar 4,7 ,pa do 5.

  • Aca

    12. jun 2012 | 19:05

    Koliko kosta taj telefon?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA