20 UDARACA BIČEM I 10 DANA ZATVORA: Saudijkama zbog svađe na WhatsAppu sledi brutalna kazna

Saudijski sudovi poznati su po okrutnim i nehumanim kaznama

  • 11

Dve žene iz Saudijske Arabije osuđene su na 20 udaraca bičem i deset dana zatvora zato što su koristile nedozvoljene izraze tokom svađe na WhatsAppu.

Novom opcijom WhatsApp udara na YouTube. Pogledajte šta sada možete da uradite!

Jedna od osuđenih žena pojavila se pred sudom u gradu Džedi i optužila drugu za korišćenje neprimerenog jezika tokom svađe na WhatsAppu. Kako bi potkrepila svoju optužbu, sudu je pokazala svoj mobilni telefon.

Optužena joj nije ostala dužna, pa je i ona izvadila sboj mobilni i pokazala sudu poruke koje joj je pre dva meseca slala žena koja je podigla tužbu.

Sudija ih je obe proglasio krivima i osudio na deset dana zatvora i 20 udaraca bičem svakoj.

Saudijski sudovi poznati su po okrutnim i nehumanim kaznama. U avgustu ove godine osudili su 28-godišnjeg muškaraca na deset godina zatvora i 2.000 udaraca bičem zbog toga što je na Twitteru rekao kako je ateista.

(Telegraf.rs / Izvor: Sun)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sv Emeboli

    27. novembar 2016 | 19:44

    Moju ženu bi verovatno osudili na dve smrtne kazne zbog onoga što je u stanju da izgovori...Prvo bi je bacili lavovima a posle bi lavlji izmet samleli u mašini za meso...Najsitnija šajbna...

  • Ja

    27. novembar 2016 | 20:23

    Zaostali i primitivni ljudi

  • Nebitan

    28. novembar 2016 | 00:15

    To su ti američki prijatelji i saveznici. Kažu Sloba zlostavljao narod pa su morali da nas bombarduju za naše dobro, a tamo je sve ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA