≫ 

Dođite na humanitarnu novogodišnju priredbu savremenih gimnazijalaca

Na predstavi San novogodišnje noći videćete kako izgleda kada se srednjoškolci poistovete s junacima Šekspirovih drama, saznaćete koliko se pronalaze u Hamletovim preispitivanjima, Otelovoj ljubomori i da li je njihova tinejdžerska romansa snažna kao i ljubav Romea i Julije

  • 0
Foto: Promo/Link Group Foto: Promo/Link Group

Povodom predstojećih praznika, učenici Savremene gimnazije organizuju svečanu novogodišnju priredbu u sredu 21. decembra u Centru za kulturu „Vlada Divljan” (nekadašnja UK „Palilula”), s početkom u 18 časova. Oni će tom prilikom premijerno izvesti predstavu San novogodišnje noći i kroz humanitarnu akciju pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Savremeni gimnazijalci pozivaju i vas da s njima stvarate novogodišnju čaroliju.

Prijavite se i preuzmite karte besplatno!

Šekspirova dela u modernoj interpretaciji

Na predstavi San novogodišnje noći videćete kako izgleda kada se srednjoškolci poistovete s junacima Šekspirovih drama, saznaćete koliko se pronalaze u Hamletovim preispitivanjima, Otelovoj ljubomori i da li je njihova tinejdžerska romansa snažna kao i ljubav Romea i Julije.

Ako ste mislili da dela najpoznatijeg engleskog pisca mogu da iznesu samo profesionalni glumci, prevarili ste se, jer će savremeni gimnazijalci pokazati da i glumci amateri mogu da zablistaju na daskama koje život znače.

Nesebičan i human gest za dečji osmeh

Ove teatarske večeri imaćete priliku da se družite s maštovitom omladinom i da učestvujete u velikoj humanitarnoj akciji u kojoj ćete moći i da kupite unikatne novogodišnje sveće i ukrase, koje su savremeni gimnazijalci pravili u prvom polugodištu. Svoju kreativnost učenici su iskoristili za osmišljavanje prazničnih poklona, čijom prodajom žele da sakupe sredstva i doniraju ih u humanitarne svrhe.

Foto: Promo/Link Group Foto: Promo/Link Group

Svi zainteresovani mogu kupiti praznične aranžmane u holu Centra za kulturu „Vlada Divljan” neposredno pred početak priredbe, a škola će sva prikupljena sredstva donirati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Budite i vi deo savremene novogodišnje čarolije

Rezervišite svoju kartu na vreme OVDE i obezbedite sigurno mesto u publici. Karte možete podići u prostorijama Savremene gimnazije na Vračaru, u Šumatovačkoj ulici, broj 45.

Potvrdite svoj dolazak samo ako ćete zaista i doći, kako ne biste nekom drugom uskratili uživanje u neobičnom doživljaju koji za sve nas pripremaju savremeni gimnazijalci.

Uokvirite u svom kalendaru sredu 21. decembar kao podsetnik za posetu Centru za kulturu „Vlada Divljan”, pokažite svoju velikodušnost, osetite prazničnu čaroliju i učinite dobro delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA