• 16

SADA U SRBIJI RAČUN MOŽETE DA PLATITE SMARTFONOM: Evo i kako (VIDEO)

Wave2Pay aplikacija Banca Intesa-e dostupna je za Android uređaje

  • 16

Plaćanje putem mobilnog telefona stiglo je u Srbiju! Sada možete da zaboravite na novčanike i kartice, jer je vaš pametni telefon sve što vam treba da biste platili račun bilo u prodavnici, kafiću, taksiju, gde god postoji beskontaktni posterminal.

Wave2Pay aplikacija Banca Intesa-e je dostupna za Android uređaje, brzo i lako se instalira i podešava, tako da plaćanje nikada nije bilo jednostavnije.

Naime, korisnik preuzima Wave2Pay aplikaciju sa Google Play marketa, a nakon toga je potrebno da ode u banku kako bi se dobio jedinstveni ključ za njeno aktiviranje. Potom, korisnik sam bira svoj mPIN kod koji će koristiti prilikom plaćanja - i to je sve.

Sam proces plaćanja je prilično jednostavan. Dovoljno je aktivirati ekran i prisloniti svoj telefon na čitač za kreditne kartice (POS terminal).

Uplata će biti realizovana u treptaju oka, a vi više nikada nećete morati da brinete o tome da li ste zaboravili novčanik ili da li imate dovoljno novca u njemu.

Wave2Pay aplikaciju besplatno možete preuzeti OVDE, a više informacija se nalazi na web sajtu Banca Intesa.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Imenjak

    A skojim parama

  • Dacha

    I ja placam beskontatno, zapalim kada stigne racun

  • Milan

    Preko Raiffeisen banke placam vec o-ho-ho...samo je razlika sto nisu platili reklamu novinama, ali korisnici RB znaju...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima