NE MOŽETE VIŠE DA KORISTITE WHATSAPP ako imate ove telefone

WhatsApp je istakao da je odluka da prestanu sa podržavanjem starijih uređaja bila prilično teška, ali da ti telefoni ne podržavaju mogućnosti za nove i naprednije funkcije koje koristi njihova aplikacija

  • 5

WhatApp je uoči novogodišnje noći prestao da funkcioniše na starijim uređajima.

WHATSAPP DOBIJA NAJBOLJU OPCIJU DO SADA: Moći ćemo da brišemo poruke koje smo već poslali!

Naime, popularna aplikacija više ne podržava uređaje sa Android 2.2 Froyo operativnim sistemom, iPhone telefone koji rade na iOS-u 6, ali i smartfone sa Windows Phone 7 i starijim operativnim sistemima.

Iako su pomenute verzije operativnih sistema stare i po nekoliko godina, veliki broj ljudi ih još uvek koristi jer njihovi telefoni jednostavno ne podržavaju novije verzije, piše "Mashable".

WhatsApp je istakao da je odluka da prestanu sa podržavanjem starijih uređaja bila prilično teška, ali da ti telefoni ne podržavaju mogućnosti za nove i naprednije funkcije koje koristi njihova aplikacija.

Ova aplikacija za dopisivanje ima milijardu aktivnih korisnika, a WhatsApp će u junu prestati da podržava i uređaje sa BlackBerry 10 OS, Nokia S40 i Nokia Symbian S60 sistemima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. januar 2017 | 10:46

    Imam iphone 7 i ne brinem. I kad smo kod Whatsapp, ne koristim ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA