SVI PINKOVI KANALI NA "DALJINCU": Uživajte u preko 190 TV kanala putem interneta! (FOTO)

Daljinac se može gledati na računaru, laptopu, tabletu, pametnom telefonu ili na Android TV Box-evima i televizorima, a sve što vam je potrebno jeste internet konekcija

  • 1

Aplikacija Daljinac omogućuje brzo, jednostavno i pristupačno gledanje televizije u svakom trenutku i gde god se nalazite. Po ceni od 180 dinara (u cenu je uračunat PDV) nedeljno, korisnicima je dostupno više od 190 domaćih i regionalnih TV kanala.

DALJINAC: U 3 koraka gledajte veliki broj DOMAĆIH I STRANIH TV KANALA preko interneta!

Daljinac se može gledati na računaru, laptopu, tabletu, pametnom telefonu ili na Android TV Box-evima i televizorima, a sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Na TV servisu Daljinac dostupno je veliki broj domaćih i regionalnih kanala sa nacionalnom frekvencijom (RTS, Happy, Prva, B92, Pink, HRT, RTL HR...), svi Pinkovi kanali (Pink Premium, Pink Movies, Pink Soap, Pink Family, Pink Reality, Pink Music, Pink Erotica...), strani kanali poput National Geographica, BBC-a, History-ja i drugih, kao i veliki broj manjih, regionalnih TV stanica (TV Kraljevo, TV Bor, TV Kruševac...).

Kompletnu listu kanala možete pogledati OVDE.

Daljincu se može pristupiti putem adrese www.daljinac.rs, ne odlazeći sa Telegrafa putem direktnog linka (prikazano u fotografiji ispod), ali i preko Telegraf Android aplikacije.

Foto: Telegraf, pixabay.com Foto: Telegraf, pixabay.com

Registracija i korišćenje Daljinca odvija se u tri koraka: 

1. Registracija naloga navođenjem vašeg broja mobilnog telefona;

* Aktivacija naloga (ako je broj telefona iz Srbije), za inostrane brojeve nije neophodna aktivacija, jer se sa njima ne može plaćati SMS-om;

2. Izbor načina plaćanja (SMS, PayPal, Kartice) i plaćanje;

3. Uživanje u mnogobrojnim TV kanalima.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Kako biste napravili profil na daljincu, potrebno je otići na stranicu daljinac.telegraf.rs/registracija i uneti svoje podatke (ime, prezime, broj telefona, lozinku i potvrdu lozinke), a sledeći korak je odabir načina plaćanja.

Kao što smo već pomenuli, nedeljna pretplata na TV servis Daljinac košta 180 dinara, a moguće ju je platiti SMS-om (korisnici u Srbiji), PayPal-om (korisnici van Srbije) i kreditnim karticama (svi korisnici). Daljinac je SMS-om moguće platiti jedino u Srbiji.

Ukoliko za korisnički nalog koristite srpski broj mobilnog, neophodno je da uradite aktivaciju vašeg naloga pomoću aktivacionog koda koji će vam biti poslat na vaš broj telefona.

Printskrin: Telegraf.rs Printskrin: Telegraf.rs

Kao još jednu veliku prednost Daljinca, pored toga što je platforma prisutna na velikom broju različitih uređaja, istakli bismo i to da je za neometano gledanje bez prekida potrebna prilično mala brzina interneta od svega 256 kb/s.

Takođe, Daljinac će uskoro dobiti još novih TV kanala, a očekuje se i aplikacija za iOS uređaje.

Android aplikaciju Daljinac besplatno možete preuzeti OVDE, a više informacija o TV servisu Daljinac pogledajte na daljinac.telegraf.rs.

U nastavku pogledajte neke od TV kanala koji su dostupni na Daljincu.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA