SJAJNA VEST ZA RESTORANE I KAFIĆE: Evo kako da dobijete besplatan WiFi (VIDEO)

- Možemo se pohvaliti da u Beogradu imamo instalirano oko 200 naših uređaja u HORECA objektima, a širimo se i dalje i u Srbiji postajemo trend - ističu iz kompanije Media Click

  • 8

Kompanija Media Click iz Beograda bavi se primenom inovativnih tehnologija na polju internet marketinga, a njihov proizvod WiFi "billboard" nudi velike pogodnosti ugostiteljskim (HORECA) objektima, ali i ljudima koji ih posećuju.

WiFi "billboard" je reklama na mobilnim uređajima koja se prikazuje svaki put kada se korisnik poveže na WiFi HORECA objekata koji koristi opremu kompanije Media Click.

Poslovanje kompanije Media Click funkcioniše na sledeći način: ona ugostiteljskim objektima koji sa njima sklope saradnju daje WiFi opremu na korišćenje, u zamenu za deo reklamnog prostora na WiFi "billboardu" koje Media Click može koristiti u svoje ili komercijalne svrhe.

Usluga WiFi "billboard" kompanije Media Click nudi sve aspekte modernog marketinga i reklamu koja se prikazuje je nemoguće zaobići. To znači da ugostiteljski objekat dobija svoj oglasni prostor koji korisnik  WiFi mreže ne može da zaobiđe ukoliko želi da se poveže na internet (sadržaj mora da bude pregledan).

- Možemo se pohvaliti da u Beogradu imamo instalirano oko 200 naših uređaja u HORECA objektima, a širimo se i dalje i u Srbiji postajemo trend. Korisnici WiFi mreža u ovakvim objektima dobijaju besplatan pristup internetu (bez upotrebe passworda) i na njihovo zadovoljstvo  kao i zadovoljstvo vlasnika i osoblja HORECA objekata, dobijaju stabilnu konekciju. Korisnik se u 3 koraka povezuje na internet i može ga koristiti u privatne svrhe - ističu iz beogradske kompanije Media Click.

Na rutere koje Media Click daje HORECA objektima istovremeno se može povezati i do 200 korisnika. U saradnju su uključeni servis i podrška 24/7, ali i reklamni prostor koje ugostiteljski objekat dobija gde može da reklamira svoj biznis ili da sam iznajmi reklamni prostor u komercijalne svrhe.

Više informacija možete pronaći na www.mediaclick.rs.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    14. februar 2017 | 17:17

    Susrela sam se sa ovom vrstom besplatnog neta u ugostiteljskom objektu u kome sam redovan gost :) brzina neta je fenomenalna i stvarno nema bagovanja i izbacivanja sa mreze. Za svaku pohvalu, cak se vidi na reklamama objekta akcije i promocije koje nude.

  • Пеја

    14. februar 2017 | 20:14

    Пре неколико дана седео сам у прелепом амбијенту и по први пут сазнао за рекламирање путем wi-fi конекције. Пре свега ме је изненадила брзина протока а и сама чињеница да могу опуштено да прелиставам актуелне понуде разноразних компанија.Да додам још и то да је интернет бесплатан и да ради беспрекорно.Свака част на предузетничком духу и желим вам много успеха у даљем пословању.

  • Suncica

    14. februar 2017 | 18:47

    Videla sam na par mesta i svidja mi se ova stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA